اسی جان منم مجرد و سنم داره میره بالا و تحصیلات خوبی دارم ولی پسرها خیلی داغون شدند تنوع طلبن اکثریت منم میبینم به درد نخور هستند میگم همون بهتر ازدواج نکردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکار میگم انجام بدی وقتی ازت نمیگیره روزانه ۵۰۰ بار استغفار کن ب نیت حل مشکلت و گره در ازدواج .وقتی ازت نمیگیره و ضرر ی هم نمیکنی.خیلی ها جواب گرفتن .یا اگه وقتت آزادتر هست ختم قرآن بردار روزی چند صفحه ب نیت رفع مشکل ت .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من ۳۹ سالمه مثل شما از نظر مالی جلو ام ولی تنها بودم و مجرد جدیدا دارم لباس و عطر و ... میخرم توی گ ...
سلام. نمیدونم ولی من اینطور دوس ندارم. آخه این کارها واسه ما دیره . بعدش شما که عضو شدید مورد ازدواج داره آدم خوب یا یه تعداد به درد نخور هستند ؟ ببخشید