2777
2789
بنظرم نباید زیاد سخت بگیری، یکم از خواسته‌هات کم کن و به یه همسر معمولی رضایت بده، کسیکه اخلاقش خوبه ...

عزیزم فکر کردی سخت گیرم بخدااااا نه !!!!ولی خب بایست یکم علمی باشه وگرنه اذیت میشم .... من اصلا پول برام مهم نیست اما پسرها خیلی بد شدند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم شغلم مردانه هست من که سر ساختمان هستم و بدتر...اما تو همون محیط هم میشه با حفظ چهارچوب ها لباس ز ...

نمیدونم من وقت آرایش ندارم همش میدوم کابل میزنم از این سیستم به اون سیستم برنامه مینویسم سوییچ و .. .... اما یکدفعه به خودم اومدم چرا نمیتونم ازدواج کنم ناراحتم سنم خیلی بالا رفته !!!! جادوم کردند احتمالا

نیست بخدا نیست همشون کلی دختر کنارشون هست هرزه شدند پسرها .... ما هم این وسط سوختیم !!!!

آره چون امکان ازدواج ندارن، افتاده‌ن دنبال عذر میخوام دختربازی. همهٔ این دردها و رنج‌ها به خاطر وضع اقتصادیه. باور کن. جوونا پول رهن یا خرید خونه داشته باشن، درجا میرن خواستگاری. دوستهای همسر من کلی‌هاشون مجردن. شما فک نکن پسرها از این غصه‌ها نمیخورن. پیش من گاهی درددل میکنن. اونا هم آرزوی ازدواج کردن و بچه‌دار شدن دارن. از بی‌پولی میترسن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هعی چی بگم که خودم هم مجردماما باید یک جایی بری که چندنفری ببین بعد بیان خاستگاری تا قسمت بشه

به خدا جدی میگم شوهرم برای برادرش زن پیدا کرد الان از زنش خیلی خیلی راضی هستند 

نمیدونم من وقت آرایش ندارم همش میدوم کابل میزنم از این سیستم به اون سیستم برنامه مینویسم سوییچ و .. ...

نه عزیزم جادو نکردن 

من کاملا درک می کنم شخصیتت رو ... 

دیگه بهتره کمی برای خودت وقت بذاری 

هفته ای یکبار برو آرایشگاه 

تغییرات بده 

صبح ها در حد یک ربع برای خودت وقت بذار 

نذار زیاد شخصیت مردانه بهت غالب بشه 

اون دخترونه بودنت و اون روحیه دخترونه رو بعضی جاها نشون بده 

جاهایی که فکر می کنی همسر مناسبت پیدا میشه رفت و آمد کن 

مثلا برو دانشگاه دو واحد بگیر تدریس کن 

تو همایش های رشته ت شرکت کن 

هعی چی بگم که خودم هم مجردماما باید یک جایی بری که چندنفری ببین بعد بیان خاستگاری تا قسمت بشه

عزیزم سنم زیاده کجا برم ؟؟؟ وقت ندارم تا هشت درگیر کار برم کجا ...... بلد هم نیستم یه جمعه دارم اونم خستتتته زود تموم میشه. 

نه عزیزم جادو نکردن من کاملا درک می کنم شخصیتت رو ... دیگه بهتره کمی برای خودت وقت بذاری هفته ای یکب ...

همایش ها  شاید بشه ولی سخته دیگه برام حوصله ندارم . آقا یعنی بدون آرایش و ساده بودن شوهر گیر نمیاد پس خدا چرا ما را نمیبینه ؟؟؟؟ وااااای وحشتناکه .

راستی اسی پسر تا پنج سال کوچیک‌تر رو هم قبول کن. پسر ۳۵ ساله دیگه عقلش میرسه. اگه ۲۰ سالش بود و شما ۲۵ میگفتم خوب نیست، اما توی این سن به نظرم اصلا مشکل‌ساز نیست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810