2777
2789

خواهرم یه ساعت پیش خطکشو بهم داد پایه ششمه

منم گذاشتم رو میز بعد الان برگشتم نیست همه جا گشتم حتی زباله هارو گفتم ننداخته باشم اونجا ولی تا جایی که یادمه گذاشتم رو میز ولی نیست اصلا 

الان برمیگرده قیامت به پا می‌کنه

چیکار کنم بگید توروخدا😐 یه آدم نفهمیه 

دیشبم که خودکار من گم شد نمی‌دونم اصلا وسیله هام کجا میرن 😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یه چیزی گره بزن تا پیدا شه

وای وسیله هام به جهنم 

اجیم قیامت به پا میکنه اصلا نمیفهمه قبل رفتن بهم داد گفت من اینو خیلی دوس پارما برمیگردم مییگیرمش ولی الان هرچی میگردم نیست چیکار کنم 

کار جن خوشگله تو کمده

اخه من کندو اصلا اصلا باز نکردم قشنگ یادمه رو میز گذاشتم یعنی کجا رفت ای خدا دارم دیونه میشم 

اجیم خیلی نفهمه دعوایی درسته میکنه میزاره خانوادمم بام بحث کنن چیکار کنم ای خداااااااااا 

نمی دانم خودت را بزار جای خط کش بع بین اگر خط کش بودی کجا میرفتی 

بی شوخی خونه را تقسیم کن از اول خونه تا آخرشو مربع مربع تو ذهنت تقسیم کن شروع کن بگرد پراکنده نگرد همه جا را هم بگرد زیر کمد زیر فرش زیر رو میزی بالای یخچال بین گل ها پشت مبل ها پشت اینه لای لباس ها تو یخچال رو میزا کشو تلویزیون بین کتاب ها تو قفسه ها زیر شوفاژ بخاری 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

پارچه گره بزن بگو یا حضرت زهرا بخت دختر شیطونو بستم کمک کن پیدا بشهنخندین🤣جواب میده

دقیقاً همینکارو کردم پیداش شد 😳😳😳😳😳😳😳😳😳پشمام 

دمت گرم مرسی که گفتی عزیزم 

2810