2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 145 پست
حق داری ولی امید داشته باشمنم جای تو بودم اصلا مغزم قفل بود نمیتونستم غذا بخورم درس بخونم فقط گریه م ...

من هرروز گریه میکنم به خاطر درس خیلی استرس شدید دارم از شدت استرس قلبم بعضی وقتا درد میکنه آخرم از استرس نمره هام کم میشه

یه چیز خواهرانه بهت میگن اصلا استرس درس نداشته باش به خودت بگو من چه استرس داشته باشم چه نداشته باشم اتفاقی که قراره بیفته میفته من دو سه روز هست تونستم این استرس رو از بین ببرم و وضعم رو بهتر کنم از اون روز داغون بودم 

نه خب اینم اشتباهه آخر که چی آدم ذاتا دوست داره ک در آینده شریک زندگی پیدا کنه واسه خودش فرقی نداره ...

اره به شدت درونگرام از بچگی تا حالا هیچ وقت تو مدرسه دوستی نداشتم همیشه تنها بودم تاپیک دیروز رو خواستی ببین تاپیک دلم برای خودم سوخت رو حالم رو متوجه میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوزم میترسم برم تجربی ولی وقتی میبینم علاقه دارم و به این فکر میکنم که وقتی ریاضی بردارم یا انسا ...

شماهم برو دنبال علاقت من خودم نمونه دولتی قبول شدم رفتم تجربی بعد احساس کردم سخته به بهونه این ک برم شهر خودمون تغییر رشته دادم رفتم انسانی یک ماهم انسانی بودم نمراتمم خوب بود اما خب  به درساش علاقه نداشتم دوباره رفتم تجربی والان راضی ام هرطوری هم ک بشه هیچ ناراحت نیستم

2805
اینا اینقدر مذهبی ان که حد نداره صحبت کردن دختر پسر فقط بعد از عقد مامانم قبل از عقد اصلا قیافه باب ...

وااای😑😑😑😑 بنظرم بپیچونشون 

بگو اوکی بیان ولی من اول باید کنکور بدم و برم دانشگاه بعد... 

هی بپیچون و یه کار پیدا کن واسه خودت و خلاص شو از اینا

اره به شدت درونگرام از بچگی تا حالا هیچ وقت تو مدرسه دوستی نداشتم همیشه تنها بودم تاپیک دیروز رو خوا ...

من خودمم درونگرام اما خب نه اینکه رفیقی نداشته باشم خیلی کم باکسی رفیق میشم یجورایی گلچین میکنم آدمای اطرافمو بیشتر اوقاتمم تنهام و تفریحاتمم تنهاییه بیشتر 

لازم شد درس رو ول کن یا برو غیر حضوری بخون یا برو بزرگسالان بعدا به هیچ وجه من الوجود ازدواج نکن بدبخت میشی ازدواج زیر ۲۵ حماقته محضه اصلا و ابدا 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

تجربی به شدت سخته؟

نه بنظر من سختی معنا نداره اصلا ما آدما به هرچی ک رغبت نداشته باشیم واسش تلاش نمی‌کنیم تو اون زمینه حرفه ای هم کسب نمی‌کنیم بعدشم میگیم سخته بنظر من همه چی علاقه اس به هرچی علاقه داشته باشی برات راحته فقط علاقه

2810