2777
2789
عنوان

عمل ناخنک چشم😭خانوما تورو خدا اگه اطلاعی دارید بیایید🙏🏻🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دقیقا یادم نیست اما شوهر منم ناخنک چشمش رو عمل کرد خیلی هم خوب بود اما بعد چندماه دوباره برگشت به یه دکتر دیگه مراجعه کردیم گفت باید دکترتون همرا اینکه ناخنک رو تز رویچشم میترشیده عمل جراحی پلاستیک هم انجام میداد و از چشم دیگتون یه تیکه میگرفته و روی جای ناخنک میذاشته اونموقع دیگه ناخنک بالانمیومد حالا حقیقتش دقیقا یادم نیست عملی که این دکتره میگفت جی و چجوری بود چند سال شده و فراموشش کردم اما تو قبل عمل با دکترت در این باره صحبت کن عمل سختی هم نیست طول هم نمیکشه اصلا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مگه حرکت میکنه ؟ من نمیدونم چیه ی نقطه کوچولو قهوه ای

روی چشمت یه نقطه قهوه ای کوچولویه یا تو با چشمت یه نقطه قهوه ای وقتی نگاه میکنی میبینی!؟  اگه موقع نگاه کردن میبینی ممکنه چشمت اب مروارید پایین اورده باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
2810