2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 145 پست
من تو هال رفتم برم حیاط دسشویی انگار هالمون به حیاط وصله بعد وقتی برگشتم بابام گفت شنیدی میخوام عروس ...

می تونی مخالفت کنی ازدواج نکنی. ولی خب اگه پسر خوبیه ازدواج کن دانشگاهم همچین خبری نیست می تونی بعدا درستو ادامه بدی 

کاراکترش چطوریه هرچی میدونی ازش بگو بگم چی بگی

بچگیام چون مثل خونم بود باهاش بازی می‌کردم مثل من به شدت درونگراست خیلی خرخونه بچگی خیلی مهربون بود همیشه هوای من رو داشت بعد دیگه عصبانی بشه خیلی بد میشه طوری که جرات نمیکنی نزدیکش بشی ممکنه تیکه تیکه ات کنه وقتی عصبانیه آخرین بار ۸ سالم عصبانیتش رو دیدم که خواهرش رو محکم زد خواهرش خورد زمین مچ پاش نمیدونم چی شد ولی فکر کنم شکست مچ پای خواهرش همینقدر یادمه چیز زیادی یادم نیست از ۱۰ سالگی ندیدمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس میخونی من کلاس دهمم انسانی تو چطور راضی از زندگیت

من نهمم چون نیمه دومی ام یه سال عقبم

میشه گفت خرخونم ولی نه خیلی زیاد

راضی که چی بگم خوبه

ولی الان سن سنِ رویا و هدف و ایناست

منم مثل تو دوست دارم کنکور بدم دانشگاه برم پزشکی بخونم

بعد مهاجرت کنم

من نهمم چون نیمه دومی ام یه سال عقبممیشه گفت خرخونم ولی نه خیلی زیادراضی که چی بگم خوبهولی الان سن س ...

من پزشکی دوست داشتم اما حماقت کردم از رقابت ترسیدم نرفتم تجربی خیلی پشیمونم الان ولی چه می‌شه کرد  

اگر علاقه ای نداری اصلا اینکارو نکن چون ک مشکلات در آینده بیشتر میشه

پسره رو نمیشناسم کلا از ازدواج متنفرم حالم بهم میخوره از عقد و عروسی و این داستانا طوری که وقتی عروسی دعوتمون میکنن من نمیرم 

من پزشکی دوست داشتم اما حماقت کردم از رقابت ترسیدم نرفتم تجربی خیلی پشیمونم الان ولی چه می‌شه کرد

من هنوزم میترسم برم تجربی ولی وقتی میبینم علاقه دارم و به این فکر میکنم که وقتی ریاضی بردارم یا انسانی بردارم چون علاقه ندارم ممکنه جا بزنم

ولی اینو بهش علاصه دارم اگه سختم بود چون دوسش دارم براش میجنگم

پسره رو نمیشناسم کلا از ازدواج متنفرم حالم بهم میخوره از عقد و عروسی و این داستانا طوری که وقتی عروس ...

نه خب اینم اشتباهه آخر که چی آدم ذاتا دوست داره ک در آینده شریک زندگی پیدا کنه واسه خودش فرقی نداره دختر و پسر بنظرم شما دیگ خیلی درونگرا هستی اگر دیدی پسر خوبیه  سعی کن بیشتر فکر کنی راجع بش

2810