2777
2789
عنوان

نامزد بیشعور من

615 بازدید | 43 پست

خانوادش هیچچچ عید و یلدایی برای من هیچی نیاوردن من واقعا ناراحتم چون همه اقواممون و دوستام براشون میارن مناسبتا ، هیچوقت دعوتم نکردن بعد ازش گلایه کردم میگه همونجور که من از خانواده تو توقع ندارم توهم توقع نداشته باش و دیگه گذشته تموم شده گفتم خب ما که قرار نیست برای تو عیدی یا یلدایی بیاریم دعوت هم مامانم هزاران بار دعوتت کرده بعدشم عروس با داماد فرق داره ، قهر کرد ! 

اصلا نمیتونم این حجم از بی احترامی هضم کنم اصلا ، میدونم که واقعا در آینده سختم خواهد شد حالا با همچین عقده ای که برام ساختن گیر داده باید برای زندگی بیای پایین خونه مامانمینا زندگی کنی اخه مگه میتونم ! اصلا وقتی انقدر پشتشون هست انگار دارن منو میبرن زجر بدن ، بعد بهش میگم خب یکم درستش کن کاغذ دیواری کن و فلان میگه هیچکاریش نمیکنم بخدا انگار اسیر گیر اوردن 

اصلاااا پایین و بالای خونه مادرشوهر نرررو اصلااا . چه زندگی ها که نپاشیده از هم 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

تو شهر ما اصلا رسم عیدی و یلدایی برا عروس ندارن

حالا مثلا اگه عروس دوماد عیدی باهم برن خریدی دیگه میل خودشونه وگرنه رسمی ما نداریم 

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نامزدت علاقه داره بهت اصن؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اصلاااا پایین و بالای خونه مادرشوهر نرررو اصلااا . چه زندگی ها که نپاشیده از هم

قبول نمیکنه چیکار کنم میگم برم یه مدت دعوا بپا کنم هی اعصاب خوردی درست کنم بگم باید بریم اونموقع مجبوره دیگه 

خب بعضیا رسم ندارن مثل ما من نه یلدایی نه عیدی و ... هیچی نیوردن تازه خرید عقدم نکردم طلاهم برنداشتم ولی خوشبختم 

اینا مهم نیس ببین نامزدت چطور آدمیه 

سیاست داشته باش نرو رو مخش که بیفته سر لج 

بیفته سر لج بیچاره میشی 

باید نرم باشی و خواسته هاتو با کلی عشوه و تو موقع خودش بگی 

نه اینکه هی تحقیرش کنی ننت چرا اینطوره بابت چرا اونطوره 

حسبی الله ❤
اینکه بااین اخلاق شوهرت بری با مادرشوهر تو یه ساختمان زندگی کنی مطمئنا سختت میشه

اره خیلی پشتشون هست مثلا من میگم ببین مامانت اصلا منو دعوت نکرده تو میتونی بهش بگی نامزدمو دعوت کن میگه مامانم نمیتونه :/

نمیدونم من هر وقت چیزی میخواستم از خودش میخواستم

اونم برام انجام میداد

کاری ب خانوادش نداشتم

پدرش هم برا عروسیمون کمکش کرد در حد خودش ( بنده خدا وضعیت مالی معمولی داره)

مادرش هم تنها کادویی داد ی انگشتر و ۵ تومن بود عروسی داد 

من توقعی نداشتم ازشون

قبول نمیکنه چیکار کنم میگم برم یه مدت دعوا بپا کنم هی اعصاب خوردی درست کنم بگم باید بریم اونموقع مجب ...

اینجوری راهش نیست که . ببین همینجا تاپیک بزن از تجربیات خانما بپرس(منطقیاشو بخون ، نصف میان واسه ساده ترین چیزا میگن طلاق) خیلیا دیدم انقد سیاست دارن و مطالعه کردن قشنگ بلدن چجور حرف منطقیو تو مغز شوهرشون بنشونن.قبول نکرد دستشو بگیر ببر مشاور بگو میخوام قبل شروع زندگی به مشاوره بریم 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

2810