2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن رفتی لاس زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 68 پست
من یه دخترم یه دختر زوری نداره به خدا بعدم نمیتونم که پسری بزنم یا مامانم پاشم بزنم

اره منم فکر میکردم زورم نمیرسه تا وقتی قاطی کردم و منم کتک زدم بعد اون دیدم اتفاقا زورم بیشترم هس فکر نکن چون دختری زورت کمتره اتفاقا حتی اگه اونقدرام از پسش برنیای بازم ساکت نمون و توهم بزن 

مادرتو نگفتم ولی برادرتو اگه زد توهم بزن

سعی کن درستو بخونه،ببین درسته مشاور تاثیر داره ولی تهش تلاش خودته و خودت،درستو بخون برو خوابگاه

میدونم ولی واقعا شرایط به شدت سختی دارم خیلی خیلی بد واقعا نمیدونم دعا کن واسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم به قرآن میگم وضعیت مالی که مثلا بد باشه نداریم اتفاقا وضعمون خوبه ولی من استقلال مالی رو ازم ...

خب همینو میگم خودت یک ادمینی چیزی باشی پول مشاوره خودن بده

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حالا که میگی کلا با مشاور گرفتن مخالفن پس خودت اصول برنامه ریزی و نحوه درس خوندن برا کنکور رو باید یاد بگیری.تو کانال سیب ترش داخل تلگرام عضو شو صفر تا صد اصول درس خوندن رو آموزش میدن. هر روز به یکی دوتا از ویس های مشاوره ایشون گوش کن 

لینک کانالشون 

https://t.me/+WPTkuW_u1cYyMmFk

لینکو کپی کن تو تلگرامت بفرست بزن روش

2805
اره منم فکر میکردم زورم نمیرسه تا وقتی قاطی کردم و منم کتک زدم بعد اون دیدم اتفاقا زورم بیشترم هس فک ...

نگاه کن کمربند گرفته با دومتر قد با لقد داره منو میزنه دقیقا چه غلطی کنم 

تو رو خدا برای دل شکسته ام دعا کن من از وقتی که ۳ سالم بود دیگه کلا همه چیز عوض شد همیشه خودکار بودم ...

خدا به دلت آرامش بده میدونم چقدر سختته مگه تا حالا نگذشته این روزا هم تموم میشه سخت میگذره ولی میگذره

الان دختر همسایه ما هم باش کتکش میزنه که لازم نیست بری دانشگاه ولی هر روز بیشتر از روز قبل تلاش میکنه 22 سالشه همین چند وقت پیش بود انگشتش شکست زیر کتکای بابای بی مروتش ولی داره میخونه همچنان 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

نگاه کن کمربند گرفته با دومتر قد با لقد داره منو میزنه دقیقا چه غلطی کنم

راه زیاده بزن تو زانوش میوفته بعدم اونقدر بزنش صدا سگ بده دیگه دست روت بلند نکنه اصلا کتک نخور حتی شده باشه کاریم پیش نبری ولی بازم بزن

وقتشو به قرآن ندارم یا باید بخونم یا باید ادمین بشم

وای چه وضعیه 

برو پیش مشاور کمکت کنه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

راه زیاده بزن تو زانوش میوفته بعدم اونقدر بزنش صدا سگ بده دیگه دست روت بلند نکنه اصلا کتک نخور حتی ش ...

راستش من نمیخوام مرتکب گناه بشم همیشه اینطوری بودم اگر دل خودم بشکنه میگم دل یکی دیگه نشکنم برام دعا کن به قرآن سخته به خدا بی پدری سخته من نه مامان داشتم نه بابا

وای چه وضعیه برو پیش مشاور کمکت کنه

گفتم که خانواده ام مشکل مالی اصلا ندارند ابدا اتفاقا خیلی قشر بالایی هستند ولی خب مخالفن میگن فکرشو از سرت بیرون کن بمیری هم خودکشی هم کنی نمیگیرم 

خدا به دلت آرامش بده میدونم چقدر سختته مگه تا حالا نگذشته این روزا هم تموم میشه سخت میگذره ولی میگذر ...

برام دعا کن چشم من که ادم باختن نیستم خب ولی خیلی سخته الهی خدا برای کسی پیش نیاره

راستش من نمیخوام مرتکب گناه بشم همیشه اینطوری بودم اگر دل خودم بشکنه میگم دل یکی دیگه نشکنم برام دعا ...

دنیا ظالمه از حقت دفاع کن به درک دلشون بشکنه و ناراحت شن تو فقط از حقت دفاع کردی اتفاقا تو قران گفته اگر بهتون ظلم شد و سکوت کردید مقصرید

برام دعا کن چشم من که ادم باختن نیستم خب ولی خیلی سخته الهی خدا برای کسی پیش نیاره

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما برم حرم از طرفت نائب الزیاره میشم 

الهی آمین 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما برم حرم از طرفت نائب الزیاره میشم الهی آمین

تو رو خدا برام دعا کن به قرآن یعنی ۱۰ سال بیشتره دارم زجر میکشم هی میگم نکنه من ناشکری میکنم ولی خدا منو فراموش کرده اصلا منو یادش نیست هر چند خیلی درست کردم خیلی بهش نزدیک شدم 

2810