2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن رفتی لاس زدی

616 بازدید | 68 پست

رفتم مشاور تحصیلی خودشون پزشک بودن و تو زمان خودشون درس خون و متولد ۸۰ ۷۹ بودن بعد خانواده ام گفتن که رفتی ۱ ساعت و نیم لاس زدی 

در حالی که به خدا فقط راهنماییم کرد

بعد میخواستم باهاش طرح بردارم

مامان بابام گفتن اصلا حق نداری مشاور کنکور هیچکس نه تو رفتی لاس زدی تو هیچی نمیشی تو بی استعدادی تو کشش تجربی نداری تو اصلا درس نمیخونی معلوم نیست چه غلطی میکنی

به خدا به قرآن من فقط درس میخونم اصلا کاریم به کار کسی نیست

اها تازه یه عالمه هم مامان و داداشم منو گرفتن با کمربند زدن 

واقعا تقصیر منه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وقتی میدونی اینطورین مشاور دختر بگیر ،امان از خانواده بد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

وقتی میدونی اینطورین مشاور دختر بگیر ،امان از خانواده بد

به قرآن اصلا کلا مخالفن میگن کسی که بخواد قبول شه با کتاب درسی اصلی قبول میشه بعدم به قرآن من اصلا دنبال دختر پسرش نیستم دنبال کسی بودم که مهارت داشته باشه راضیشون کنم میگن نه حتی با وجود اینکه مشکل مالی نداریم

وقتی میدونی اینجورین خب چرا عصبیشون میکنی فکر خرابشونو خراب تر میکنی

برو مشاور خانم بگیر 

تو مقصر نیستی 

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!

خانواده بیمار

...

تنها چیزی که میتونم بهت بگم 

شکستشون بده اینا از دشمن بدترن ادم تسلیم دشمنش نمیده میجنگهو شکستشون میده چون درکت میکنم اینارو میگم 

میدونم ادم تو اون شرایط خیلییییی سخته مقاومت کنه و راه درستو بره 

ولی اگه اینکارو بکنی و نزاری به درس خوندنت لطمه ای وارد کنن وقتی قبول بشی بری دانشگاه شکست میخورن 

اون روز میتونی بگی دیدیم کشش داشتم دیدین تونستم 

استعدادشو داشتم منم شرایط تورو دارم... 

وقتی میدونی اینجورین خب چرا عصبیشون میکنی فکر خرابشونو خراب تر میکنیبرو مشاور خانم بگیر تو مقصر نیست ...

به خدا اصلا مشکل مالی نداریم ولی حتی راجب کلا مشاور میگن که چطور ما پرستاری قبول شدیم کتابا خودمون میخوندیم توئم هر چی میخوای قبول شی کتاب خودت بخون و تو کشش نداری

به قرآن اصلا کلا مخالفن میگن کسی که بخواد قبول شه با کتاب درسی اصلی قبول میشه بعدم به قرآن من اصلا د ...

هر کسی یجوری دست به گریبانه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

وقتی میدونی اینجورین خب چرا عصبیشون میکنی فکر خرابشونو خراب تر میکنیبرو مشاور خانم بگیر تو مقصر نیست ...

به خدا اصلا مشکل مالی نداریم ولی حتی راجب کلا مشاور میگن که چطور ما پرستاری قبول شدیم کتابا خودمون میخوندیم توئم هر چی میخوای قبول شی کتاب خودت بخون و تو کشش نداری

به خدا اصلا مشکل مالی نداریم ولی حتی راجب کلا مشاور میگن که چطور ما پرستاری قبول شدیم کتابا خودمون م ...

چه عجیب کادر درمان انقدر سختگیر نمیشن

کدوم شهرید؟

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
2810