2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن رفتی لاس زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست
دنیا ظالمه از حقت دفاع کن به درک دلشون بشکنه و ناراحت شن تو فقط از حقت دفاع کردی اتفاقا تو قران گفته ...

میدونی امروز یه نفر از نزدیک های ولی دور بهم گفت ریدن تو گور بابات خب بعد اینکه اصلا نمیدونست ولی خیلی دلم شکست آخه حواسم نبود دستم خورد تو بینیش هر چند من خودمم برام پیش اومده همچین افرادی ناخواسته حواسشون نبوده ولی خب بلاخره از عمد که نبوده خلاصه دلم جیگرم خونه به قرآن مجید

گفتم که خانواده ام مشکل مالی اصلا ندارند ابدا اتفاقا خیلی قشر بالایی هستند ولی خب مخالفن میگن فکرشو ...

عزیزم مشاور روان شناسی این چیزا میگم که راهنمایت کنه چطوری با خانواده رفتار کنی چیکار کنی 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشاور روان شناسی این چیزا میگم که راهنمایت کنه چطوری با خانواده رفتار کنی چیکار کنی

من بارها بار شدم تازه خیلی خوب رفتار کردم خانواده من خیلی سمی هستند خیلی و خب همینه درست نمیشن دیگه چند بار چقدر خودمو تغییر بدم فقط دعا کن صبرم زیاد بشه خدا یکم نگام کنه به خدا الان مثل جنازه شدم

2805
تو رو خدا برام دعا کن به قرآن یعنی ۱۰ سال بیشتره دارم زجر میکشم هی میگم نکنه من ناشکری میکنم ولی خدا ...

عزیزم نماز اول وقت داری ؟ظهر و شب رو همه میخونن منظورم نماز صبحه ؟

اگه میخونی بعد نماز صبحت 100 تا صلوات بفرست و هدیه کن به نرجس خاتون مادر امام زمان (عج) از خودشون بخواه کمکت کنن و بهترین راه رو نشونت بدن

قرآن هم هرروز بعد از هر نماز بخون هر چقدر که میتونی حتی شده یک صفحه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

عزیزم نماز اول وقت داری ؟ظهر و شب رو همه میخونن منظورم نماز صبحه ؟اگه میخونی بعد نماز صبحت 100 تا صل ...

راستش پریودم ولی تصمیم گرفتم نماز از این به بعد همیشگی انشالله ادامه بدم و هیچوقت ولش نکنم هر چند که اگر خدا نماز این بنده قبول کنه

راستش پریودم ولی تصمیم گرفتم نماز از این به بعد همیشگی انشالله ادامه بدم و هیچوقت ولش نکنم هر چند که ...

چرا قبول نکنه ؟ حتما قبول میشه عزیزم برا منم دعا کن 

ضمنا قشنگم قرآن خوندن تو پریود به شرطی که دستت به خط قرآن نخوره و آیه هایی که سجده واجب دارن رو نخونی هیچ ایرادی نداره از همین الآن شروع کن ☺️

چرا قبول نکنه ؟ حتما قبول میشه عزیزم برا منم دعا کن ضمنا قشنگم قرآن خوندن تو پریود به شرطی که دستت ب ...

حتما بتونم یه صفحه امشب میخونم ولی یکم سردردم حالم خیلی خوب نیست چشم گفتم که من اینطوریم خدا نگاه خودم نکرده ولی سیدم برای شما هم میگم انشالله به حق امام زمان هر مشکلی هر گره ای که تو زندگیتون دارید باز بشه به حق علی

حتما بتونم یه صفحه امشب میخونم ولی یکم سردردم حالم خیلی خوب نیست چشم گفتم که من اینطوریم خدا نگاه خو ...

ممنون فداتشم اینجوری نگو قشنگم همین که سالمی و بهت انقدر اراده داده که با این شرایط سخت بازم توان داری درس بخونی یعنی اینکه هواتو داره منم خیلی زجر کشیدم تو زندگیم از بچگی تا الان که 34 سالمه ولی هنوزم معتقدم خوشبختی یعنی دیدن کوچکترین نعمتها یعنی اینکه تو بدترین حالت ممکن بازم معتقد باشی یکی بالاسرت هست که ازت چشم برنمیداره و هواتو داره برا همینه که زندگی بعضیا به مو میرسه ولی پاره نمیشه