2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن رفتی لاس زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست
خب میدونی مشاور آنلاین پول میخواد من پدرم ارث گذاشته ولی خب ازم گرفتن فعلا میگن تو هنوز بچه ای

پول تو جیبی نمیدن بهت ؟

شغل انلاین بزن طراحی موسیقی کن

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر مادرت پزشکن اینجوری میکنن؟

من مادرم پرستارند پدر خوانده ام مشاور ازدواجن

بعد پدر خودم اصلا تاپ بودا پولدار ولی خب خیلی زود فوت شدند اما خیلی چیزا گذاشتند ولی بهم نمیدن میگن تو هنوز بچه ای

مادرت و برادرت کتکتت زدن واقعااااا دستشون بشکنه

اره به خدا انقدر بد زدنم عادت کردم به قرآن دیگه نمیدونم بابا دیگه واقعا هیچی نمیدونم اصلا خدا حواسش نیست فراموشم کرده 

2805

عزمتو جزم کن بخون من مطمئنم که قبول میشی بعد که قبول شدی برو سر کار و یواش یواش مستقل شو اون موقع دیگه نمیتونن سرت حرف بزنن 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

تو چرا وایسادی کتک خوردن بگیر داداشتو بزن دیگه جرئت نکنه بهت حرفی بزنه

من یه دخترم یه دختر زوری نداره به خدا بعدم نمیتونم که پسری بزنم یا مامانم پاشم بزنم 

اره به خدا انقدر بد زدنم عادت کردم به قرآن دیگه نمیدونم بابا دیگه واقعا هیچی نمیدونم اصلا خدا حواسش ...

فقط بخوووون 

قبول بشو 

از دست این وحشیا برو

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من مادرم پرستارند پدر خوانده ام مشاور ازدواجنبعد پدر خودم اصلا تاپ بودا پولدار ولی خب خیلی زود فوت ش ...

وای چه وضعیت بدی داری من یک مشاور داشتم خیلی دلسوز بود شرایط بهش بگو شاید قسطی قبول کرد پرداخت کنی

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

عزمتو جزم کن بخون من مطمئنم که قبول میشی بعد که قبول شدی برو سر کار و یواش یواش مستقل شو اون موقع دی ...

تو رو خدا برای دل شکسته ام دعا کن من از وقتی که ۳ سالم بود دیگه کلا همه چیز عوض شد همیشه خودکار بودم ولی بازم اینطوری امروز گفتن بهم به قرآن یه دختر شکننده هست گناه داره

وای چه وضعیت بدی داری من یک مشاور داشتم خیلی دلسوز بود شرایط بهش بگو شاید قسطی قبول کرد پرداخت کنی

نمیدونم به قرآن میگم وضعیت مالی که مثلا بد باشه نداریم اتفاقا وضعمون خوبه ولی من استقلال مالی رو ازم گرفتن

2810