2777
2789
عنوان

خانواده ام میگن رفتی لاس زدی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست
خانواده بیمار...تنها چیزی که میتونم بهت بگم شکستشون بده اینا از دشمن بدترن ادم تسلیم دشمنش نمیده میج ...

برام دعا کن به خدا دارم با ناپدری زندگی میکنم دلم خونه دیگه نمیدونم چیکار کنم هیچ پسری هم تو زندگیم نیست ها ولی جیگرم خون کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجیب کادر درمان انقدر سختگیر نمیشنکدوم شهرید؟

کرمان 

نگم که دلم خونه اصلا پدر مادرم یک ذره مشکل مالی ندارن به هیچ وجه ولی میگن نه نه نه بخون قبول شو ما مشاور پول نمیدیم الکیه

2805

تقصیر تو نیست فقط گرفتار خانواده سمی شدی منم امروز بخاطر مبلغی ناچیز با خانوادم بحثم شد من خودم شاغلم ولی برای خرید وسیله ای به پول احتیاج داشتم و پس اندازم کافی نبود فقط ۵تومن از خانوادم خاستم بهم بدن گفتن دروغ میگی معلوم نیست این پولو برای چی میخای

بیخیالشون همشون همینن هرکسی ادمارو شبیه خودش میبینه

مشاور خانم بگیر یا یواشکی مشاور بگیر انلاین که متوجه نشن

خب میدونی مشاور آنلاین پول میخواد من پدرم ارث گذاشته ولی خب ازم گرفتن فعلا میگن تو هنوز بچه ای

و راستی اینم بگم پدر خودم فوت شدند

اگه پول تو جیبی بهت میدن یواشکی مشاور بگیر اگه گوشیت چک نمیکنن

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

به خدا دلم خونه دعام کن

سعی کن درستو بخونه،ببین درسته مشاور تاثیر داره ولی تهش تلاش خودته و خودت،درستو بخون برو خوابگاه 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810