2777
2789
عنوان

ینی هیشکی رابطه دیستنس و باور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اون بستگی داره به شرایط من المان و انتخاب می کنم چون هزینه تحصیل رایگانه و تمکن مالی میخواد+ برای پا ...

عزیرم من یه سوال داشتم ازت و اینم اینه من تو ارومیه هستم موندم اگه شهرهای کوچیک قبول شدم برم یا نه یا بخاطر دانشگاه های تهران قیدشو بزنم یه  سال پشت بمونم آخه قصدم مهاجرته و واقعا میخوام از ایران برم در مورد دندان یا پزشکی کدوم مهاجرتش خوبه واسه آمریکا ؟

عزیرم من یه سوال داشتم ازت و اینم اینه من تو ارومیه هستم موندم اگه شهرهای کوچیک قبول شدم برم یا نه ی ...

اولین مورد اینه که کسی رو داری ساپورتت کنه یا نه؟

بعدم تو تو ایران تلاش کن 

من تو ایران کل زحماتم و برا کنکورم کشیدم اما متاسفانه دندون نشد که نشد 

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
اولین مورد اینه که کسی رو داری ساپورتت کنه یا نه؟بعدم تو تو ایران تلاش کن من تو ایران کل زحماتم و بر ...

یعنی شما از طریق دانشگاه های ایران نرفتید یا بدون کنکور رفتید نه من کسیو ندارم پدرمم فقط اگه اونم بتونه مدرک دانشگاهم آزاد کنه من هزینه رفتن به دانشگاه های آزادم ندارم ولی قصدم مهاجرته نمیخوام ایران بمونم 

یعنی شما از طریق دانشگاه های ایران نرفتید یا بدون کنکور رفتید نه من کسیو ندارم پدرمم فقط اگه اونم بت ...

پس بهتره ایران عمومی تو تموم کنی بعد 

نه من مستقیم وارد دانشگاه اونجا شدم 

پارتنرم برا دکترا میخواس اقدام کنه

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
پس بهتره ایران عمومی تو تموم کنی بعد نه من مستقیم وارد دانشگاه اونجا شدم پارتنرم برا دکترا میخواس اق ...

بنظرتون برا اینکه سرمایه داشته باشم پزشکی بخونم یا دندان من خودم باید هزینه همو بدم گفتم که کسیو ندارم ؟

نه باور ندارم

چون اصلا تا طرفو از نزدیک چندین بار نبینی و مدت خیلی زیادی باهاش وقت نگذروندی نمیفهمی عاشقش هستی یا نه توهم زدی

شما هم که هنوز به وصال هم نرسیدین که بشه گفت رابطتون ثمر داده

هر موقع رسیدین اون موقع میتونی بگی سرد نشده و واقعا خواستت

وگرنه یه تلفن و پیام دادن که زحمتی نداره.سرگرمی که هست حداقل😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2810