استارت عزیزاین سفرکه گذشت تموم شد رفت کلاباهاشون قطع ارتباط کن حتی تلفنشم جواب ندی دیگه اگر دوست هستن فقط فامیل هم باشه درحدخیلیییی کم اصلارونده که با بیان خونتون بار دیگه م خواستم بیان بگوشرمنده خونه تک خوابه س نمیتونم راحت باشم تشریف ببرید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ایراد اصلی از خودته اصلا تحویلشون نگیر ،راحت بهشون بگو تو اذیتی دفعه دیگه هم راهشون نده ،در ضمن یه بهانه پیدا کن برا قطع رابطه با همچین آدم بیشعور وخودخواهی
تو خودت میگی ۲ ماهه کنار شوهرم نخابیدم و رابطه دارم برو تو نصیحت نکن بجا ادا دراوردن برو پیش شوهرت بخواب با بقیه چیکار داری میخابن یا نه.تو خودت از شوهرت سیری به گفته ی خودت
عجیب تر از همه بخش ها اینه که. ب رفیق انقد رو دادین. ی هفته بمونه خونتون وووواااااای اعصابم بهم ریخت. کاش برید ده روز بمونید خونشون عین خودشون با رفتار و کردار خودشون. بعدم بلاکشون کنید برای همیشه از همه جا.
خبیث نیستم. حرصی شدم 🤐🤐
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "