2777
2789

ببین کار پدرش ک اصلا لازم ب توضیح نداره و غلطه اما درست میگه لطفا جلو چش بچه ن تو ازش دفاع کن ن پدرش

تو تنهاییم بگو مثلا اون روز داد زدی نکن یا اصلا بحث کن و پشت پسرتو بگیر از جلو روش ن

بعدش پسرتو ک بیدار کرد

بگو مثلا سر ساعت ۷ باید حاضر شی صبحانه بخوری

اگ نشدی مدرسه نمیری ک ی روز واقعا مفرستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سرویس مدرسه ای یکم زود بیدارش کن با خودت ببر بذار سر راهت نزدیکم که هست. صبحانه شم بذار ت. کیفش زنگ تفریح اول بخوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

چیزی که من تو خونه خودمون متوجه شدم

من اگه با بچم خوب باشم پدرش صدها برابر خوبه

اگه من بد اخلاقی کنم پدرشم به خودش این اجازه رو میده بداخلاقی کنه باهاش

و اینکه استارتر عزیز

شما که میدونی پسرتون تو کاراش کنده 

بنظرم یکم زودتر بیدار بشید 

شب زود بخوابید

تجربم رو گفتم

😘

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

حالا هم اگه بخوای ایشالا با برنامه ریزی و آرامش میتونی شرایط رو تعدیل کنی عزیزم ،شما مادری خوب ی مقدار زودتر پاشو ،لبخند داشته باش،با آرامش بیدارش کن بوسش کن ،صبحانه بزار با نرمی و مهربونی بهش بده ،بعد همراهیش کن که بره ایشالا،شب زودتر بخواب حتما خودت که صبح سر حالتر زودتر از بچه پاشی عزیز

بعدا در نبود بچت با شوهرت با آرومی صحبت کن و بگو لطفادعواش نکن ،استرس میشه ،اگه گفت خودتم اینجوری اگه البته هستی منظورم استرسی میشی و داد میزنی بگو منم اشتباه کردم و میخوام جبران کنم ،با آرامش و برنامه ریزی مسئله رو حل کن نه با احساس گناه و استرس و تکرار مکررات 

موفق باشید 🌹

وقتی پدرش یه تذکر به بچه میده 

حتی به روش اشتباه 

هیچ وقت جلو بچه با شوهرت درگیر نشو 

چون بچه از پدرش دیگه حساب نمیبره

شب زود بخوابین 

و کارهارا انجام بده مثل اتو 

به مرور درست میشه 

هنوز کوچیک هستن 

باهاشون راه بیاییم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

چرا اینقدر میخابی ک بچت بیاد بیدارت کنه؟ 

عزیزم من برنامه ی خودم را میگم واست

روز ها ک بچه هام از مدرسه میان خونه بعد از غذا و استراحت میرن سراغ تکالیف تا ساعت ۷همه ی تکالیفشون بایـــــــد تموم شده باشه

برنامه ی فرداشون را حاضر میکنن کیف هاشون را میان میذارن روی اپن منم لباس هاشون را اتو میزنم و آماده میکنم میذارم کنار کیفشون

بلااستثنا سر ساعت ۹باید خواب باشن

صبحم خودم ساعت ۵ بلند میشم یکم کارهای خونم را انجام میدم صبحانه آماده میکنم و دیگه اونا هم ساعت ۶ خودشون بلند میشن تا ۷و نیم هم کلـــــی وقت دارن با آرامش هم صبحانه میخورن هم کارتون میبینن بعدم میرن 

اول اینکه زودتر بیدار شید 

لباساشو شب اتو کنید .

هر چیزی رو بیشتر از دوبار تکرار نکن برا بچه ات 

وقتی شوهرت داد میزنه شما هم هیچی نگو تنش ایجاد نشه .

اجبار نبود که صبحانه اش رو بخوره . لقمه میکردی میزاشتی تو کیفش تو راه بخوره 

نون تو فریز تموم شده بود،نون پنیرم نمیخواست

میدونی چیه ناراحت نشو ولی هر سه تاتون رفتارتون اشتباهه خودتونو باید عوض کنین  

مثلا همین نون شما خودت باید حواست باشه حداقل یه بسته نون همیشه ته فریزر داشته باشی،زودتر بیدار شی و ... 

بچه باید یاد بگیره قبل پوشیدن لباس اول بره دستشویی و بعد بیاد بپوشه که خیس نشه 

یا شوهرت که متاسفانه شوهر منم همینه و سر صبح یهو داد میزنه کل انرژی آدمو میگیره 

یه ذره مدیریت میخواد هرچند همه اینجور مشکلات رو دارن با بچه مدرسه ای،پسر من چهارمه ولی از پوشیدن کاپشن متنفره منم یجور باهاش اعصاب خوردی دارم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

تورابطه ی پدرو بچه حتی اگه کتکم میزنه دخالت کنی  جلوبچه  بچت افسار گسیخته میشه  و کنترل نمیشه دیگه   بگو حق با باباته   بعد با باباش توخلوت حرف بزن  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

با تهدید زدن فقط بچه رو میترسونید و موقت قانعش میکنید

پدرش داره روحیه بچه رو ویران می‌کنه

شاید بچتون پیش فعاله!

لطفا کتاب های تربیت فرزند بخونید یا نظر نظر مشاور ها استفاده کنید ، بچتون در سنیه که داره شخصیتش شکل میگیره با این نوع برخورد فقط ایندشو خراب میکنید

2810