2777
2789

بیرون کردن شخص از منزل که از وجودش ناراحتین جهت بیرون کردن شخصی که وارد خانه شما میشه و از وجودش ناراحتیتن یا حضورش باعث دردسره وشما نمیتونین علنا حرفی بزنین آیات ذیل رو بطور آهسته تلاوت کنین به نیت اخراج شخص مورد نظر شماو بطرف فوت کنین تا از جاش بلند بشه و بره بیرون

تذْرُوهُ الرِّیَاحُ وَکَانَ اللَّهُ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ مُّقْتَدِرًا رَبَّنَا اکْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ یَوْمَئِذٍ یَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا انْفِرُواْ خِفَافًا وَثِقَالًا

این آیه را سه بار تا هفت بار به صورت مرتب بخونیدو بعد از خواندن رو به طرفت مقابل فوت کنید.حالا اگر طرف پا شده و رفت وظیفه دارید۱۴ صلوات بفرستید

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ ر ی د ه ب زندگیم بعضی از کاربرا بدتر میگن تو حسودی ک اینا رابطه دارن عفردا ب عروستم حسودی میکنی ...

اگه تاپیکت قفل نبود چنان حساب اون کاربر رو میرسیدم کیف کنه.یعنی داشتم خفه میشدم با تک تک جملاتش.میگفت من پون درشتم بیرون میریم بهم حسودی میکنن🤣🤣🤣🤣

2805
نه راه حلای پیشنهادیتون هیجانیه عزیزم در منطقی ترین حالت به نظرم اسی باید با ابرو داری این سفرشونو ب ...

اره دقیقا اینهنه پذیرایی کرده چتدروز هم تحمل کنه ولی دیگه زنگ زدن بهونه بیارن راه ندن 

دعایی میشناسین برا آرامش اعصاب

دعای دمپایی،وقتی اومدن مهمونات با دمپایی بزن تو سرشون از طرف منم بزن بیرونشون کن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

اسی اومدن وسایلاشونو بنداز آشغالی پرسیدن کجاست بگو خونمون جن داره وسایلای منم خیلی میبرن

مطمئن باش فرار میکنن میرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

یا بگو تو اتاق خوابم جن هست شما ندیدینش 

هر چند شب میاد منو خفه می‌کنه تو رو هم خفه کرده ؟

از مهمونت اینا رو بپرس فراری بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه تاپیکت قفل نبود چنان حساب اون کاربر رو میرسیدم کیف کنه.یعنی داشتم خفه میشدم با تک تک جملاتش.میگف ...

کامنت های اون کاربر رو من امروز خوندم ، بعد دیدم تاپیک قفله و نمیشه جوابش رو داد ، خودم براش تاپیک زدم. 😁

2810