2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره قهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 210 پست

اینکه قهر کرده دارین برمیگردین رفتار بد اونهه

و اینکه تو با اون لحن پسش زدی رفتار بد توعه

اگه ارامش برات مهمه میتونی عذر خواهی کنی و اگه برات عزت تفس مهمه عذرخواهی کردی نمیخواد دیگه برگردی سمال برید همون شهرتون 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
خوابم پرید انقدر غمگین و عصبی ام از صورتم همه چی معلومه دارم ب زور گریم رو نگه میدارم

رفتی خونه دوش بگیر گریه نداره برا چی گریه کنی چیزی نشده طرف مقابلت حرکتش زشت بوده دوش بگیر سرحال شو خودتو سرگرم چای خوردن و فیلم کن ببین چطور میادسمتت و پشیمون میشه از رفتار خودش

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاااا خدا غلیظش نکن... ما رو دور نینداز ما انقدام....ببین صد در صد آقاهه حرف خنده داری زدهولی حرف خن ...

قهر کرده بود برم دنبالش نازش بکشم شکار کنه منم پیش بچه هام خوابیدم 

پتو و زیر انداز اینا برده بود بادمجون بم افت نداره 

چقد هولهحالا همون شب اول با جنگ و دعوا واجب بود کارشو کنه؟؟؟؟بگو حالا فردا انجام میدادیمدوست دخترت ن ...

ولی همونقدرم تو تلخی که درست قانعش نکردی

میگفتی باشه ولی سریع انجامش بده 

حالا بچه هات کنار گرگ و پلنگ نبودن ک

جاشون امن بوده

به هرحال رابطه یه چیز دو طرفس

هردو باید پایه باشن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بله عزیزم متوجهم . قطعا از عصبانیت این حرف رو زده .خب شما هم قطعا از دل خوشتون ، نه به شوهرتون نگفت ...

کاملا درست میگی حرفت طلاست 

ای کاش خودش بیاد معذرت بخواد 

حالا دیگه اتفاقیه که شده پیداکردن مقصر چیزی رو درست نمیکنه معذرت خواهی هم چیزی رو درست نمیکنه فقط مرد رو پررو میکنه...خوشحال باش داری میری خونه از مسیر لذت ببر اتفاقی بدی نیوفتاده که بخوای ناراحت بشی ....

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
قهر کرده بود برم دنبالش نازش بکشم شکار کنه منم پیش بچه هام خوابیدم پتو و زیر انداز اینا برده بود باد ...

راست میگه یه سر حداقل بهش میزدی اصن پیام میدادی بهش ب مسخره بازی یه جور راضیش میکردی 

بهش گفتی مسخره بی عقل بعدم ولش کردی معلومه قهر میکنه متاسفانه مردا رو این قسمت خیلی بچه میشن

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
قهر کرده بود برم دنبالش نازش بکشم شکار کنه منم پیش بچه هام خوابیدم پتو و زیر انداز اینا برده بود باد ...

بچه هات خیلی کوچیکن... باید پیش شون میموندی ... چون وسط کار بیدار شدن تو تو حیاط باشی خیلی بدتر میخورد تو پر دوتاتون

ولی خیلی کوچیکن  می‌شده خوابشون عمیق بشی یه حرکتی بزنی....

یک ساعت بعد که شوهرت تو سرما حتی زبونش هم قفل شده بود چه برسه اعضا دیگه اش باید بهش سر میزدی می‌آوردیش تو

نرمالش اینه ولی اینکه میگی بادمجون بم‌ و فلان انگار خیلی با هم...

حالا نمی‌دونم رو چه حساب آورده سفر و فکر می کرده تو پایه ای

آیا قبلا بودی یا نه ... به نظر نمیاد

حالا دیگه اتفاقیه که شده پیداکردن مقصر چیزی رو درست نمیکنه معذرت خواهی هم چیزی رو درست نمیکنه فقط مر ...

کل مسیر زهر ماریم حرف نمیرنم حرف نمیزنه بی محلی میکنه منم چون ناراحتم خوابم نمیبره  انقدر خستمه اگه ازم معذرت بخواد با خیال راحت میخوابم

استارتر شوهرت یه ادم بی عقل و خودخواهه  که هنوز بزرگ نشده

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی .   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه دیگه نفسم سنگین نیست با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

دلم برا دختر ۴ ساله ات سوخت بچه ها خیلی مسافرت دوست دارند کلی اسباب  بازی جمع می‌کنند پتو خودشون را میارند 

این دفعه بخاطر روحیه دخترت تو نیم من شو و کاری کن که برگردید بعد که اومدید خونه اصلا محل نده

بچه هات خیلی کوچیکن... باید پیش شون میموندی ... چون وسط کار بیدار شدن تو تو حیاط باشی خیلی بدتر میخو ...

من پایه همه کاراش بودم و هستم اما تا جایی ک بچه ها اذیت نشن الان بچه داریم  خودمون تنها نیستم ک 

باید برای دوتامون بچه هام اولویت باشن ن مث  پسر بچه های تازه به  بلوغ رسیده رفتار کنه مرد گنده نمیرفت بیرون نمیخوابید بیرونش ک نکردم 

کل مسیر زهر ماریم حرف نمیرنم حرف نمیزنه بی محلی میکنه منم چون ناراحتم خوابم نمیبره انقدر خستمه اگه ...

خب حرف نزنه بهتر

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی .   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه دیگه نفسم سنگین نیست با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

راست میگه یه سر حداقل بهش میزدی اصن پیام میدادی بهش ب مسخره بازی یه جور راضیش میکردی بهش گفتی مسخره ...

اون لحظه عقلم بالا نیومده بود 

بعد من حتی فکر نمیکردم مسافرت رو بهم بریزه و واقات تلخی کنه حالش خیلی عالی بود فکر کنم جنی شد

2810