2777
2789
عنوان

من تا ته هرچی رابطه و دوست پسر داشته رو رفتم باشد که پند بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 30 پست
نمیدونم چند سالتونه و تو چ شرایطی هستید ولی ی روز به حرفم پی می‌برید موفق باشید

من ۲۰ سالمه و ب حرفاتون پی بردم چون مث شما تجربه کردم خیلی از رابطه ها رو من حرفم با کسایی بود ک تجربه نکردن

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
خب پس تز خوبیشم بگو دیگه اینکه یه یار زاهات بود اینکه عشق دادیی عشق گرفتی گرا اینا رو نمیگی تف به د ...

فدای سرت تو ی موجود بی نهایتی چرا روحتو برای آرامش به بقیه گره میزنی ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت تو ی موجود بی نهایتی چرا روحتو برای آرامش به بقیه گره میزنی ؟؟؟

برای هیچ خری ارامشمو گره نزدم ولی میگم دوست دختر چرت محضه دخترا اصلا بلانسبت یعنی کسایی ک من باهاشون بودم هیچ خیری ندیدم

هیچ کدومشون خواستگاری نیومد!؟ 

متاسفانه پسرا همینقدر بی ارزش و هولن

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
تا دلت بخاد خیانت دیدم 🥲

🥲🥲

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

خانم شما با آدمای نادرست آشنا شدی شکست خوردی ما چیکار کنیم

دوستان باور کنید آدم درست جوری تو موقعیت های بد هوای شما رو دارند که شما اصلا حس تنهایی نمیکنید 

مگه عهد بوده بشینیم خونه با کسی آشنا نشیم و سنتی ازدواج کنیم چرا ته دل همه رو خالی میکنی تویی که جمع روابطت به یک سال نکشیده!

من تو ۱۹ سالگی ب دیدگاه تو رسیدم واقعا خیلییییی خوشحالم بخاطر دیدگاهم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

شما دقیقا خود منی با تجربیات برابر و مشترک تنها فرقمون اینه من مردم شما زن .و اینکه شما خسته شدی و ...

مگه همسر نداری شما؟🫥

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خانم شما با آدمای نادرست آشنا شدی شکست خوردی ما چیکار کنیمدوستان باور کنید آدم درست جوری تو موقعیت ه ...

من چیزی نمی گم 

فقط تو یه سند محکم به من بده با اولین نفری که تو رابطه رفتم خوب در بیاد یا مثلا دومیش 

تو اینو به من قول میتی ادم درست بیاد سر راهم؟ 

اگه فوش دادی جواب ندادم بدون از بیشعوری خودت بوده 
2810