2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 250 پست
پس چیکار میکنی والا من انقذ خستم کرده ک دارم میمیرم

منتظرم خدا ی معجزه کنه برام خدا هست 

واقعیت منم الان حالم خوب نیست بی حسی پا دارم سردرد خیلی بد  تهو ع دارم  از این میسوزم که زنگ بزنم جواب نمیده زنگ هم نمیزنم خودم دارم میسوزم

منتظرم خدا ی معجزه کنه برام خدا هست واقعیت منم الان حالم خوب نیست بی حسی پا دارم سردرد خیلی بد تهو ...

هیییی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایون درخواست دوستی ندیدین ب جاش بیایین بگین با همچین مردی چیکار کنم بلخره شما همجنس های خودتون بهت ...

چقدر هولن🤣🤣🤣

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

وووی من یه روز به یه جایی رسیدم که ارزو کردم بره زیر تریلی و برنگرده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آقایون درخواست دوستی ندیدین ب جاش بیایین بگین با همچین مردی چیکار کنم بلخره شما همجنس های خودتون بهت ...

والا این پکیج کاملی که شما گفتی هیز و دست بزن دار و لجباز و بی چشم رو و... من بشخصه هیچ دوست و آشنایی که اینجوری باشه مخصوصا رو زن دست بلند کنه نداشتم تا حالا که راهنمایی کنم ولی خب شکایت کن شاید تاثیر داشت

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی