2777
2789

من جدا خوشگل نیستم،چش و ابروم قشنگ و درشتن ولی خب مماغ دارم این هوا،لبامم گوشتی و قشنگه ولی خب صورتم لاغره فرم چونم خیلی تیزه،

از ۱۳ سالگی که دیگه فکر کنین بلوغ این قیافه بود و چه فاجعه ای بود خواستگار داشتم،حالا گاهی آشنا گاهی غیر آشنا بعضی مسرا کلا خیابون دیدنم و خواستگار اومدن که بگم با شرایط خانوادم آشنا بودن بخاطر خانوادم پا پیش گذاشتن،

قد و هیکلیم خیلی معمولیم قد ۱۵۵ ولی خوش اندامم اما چادریم که بگم بخاطر اون جذب میشن🤣

اینی که میگم اگه جذب شدن عادی بود تعجب نمیکردم،

من به کسایی که رد دادم،دو بار ازدواجمو بهم زدن و خب هنوزم همین قصدو دارن،

یعنی تهدید شدم از طرف ۲ نفر اول رفتم‌شکایت کردم اینبار مامور پرونده هه شد بلای جونم گفت یا مال منی یا خدا الان اون اذیتم میکنه ازدواجمو بهم میزنه

تا اینجا که اومدی و خوندی دعا میکنی دست از سرم بردارن من ازدواجمو با خیر و خوشی با کسی که دوسش دارن بکنم؟توهم اسمتو بگو یر نماز شب دعات کنم

ممنونم عزیزدلممم دوست دارممم🫂🤍🌸

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم با این تفاوت که من چادری نیستم و از ۱۶ سالگی خواستگار دارم شما احتمال زیاد به خاطر چادری بودنتونه اخه من دیدم دور و ور خودم دوستام که چادرینو‌ اینا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

راستش یکم باورم نشد مامور این حرفا رو بگه موقعیت خودشو خراب کنه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

منم زیاد خوشکل نبودم

از ۱۳سالگی خاستگار داشتم

بعد فکر میکردم خیلی قشنگ بودم که انقد خاستگار میومد

وقتی عکسای اون موقع رو دیدم

گفتم خدایا عقل نداشتن اونا که انقد منو میخاستن😂😂

اخه خدایی خوستگارا سمج هم بودن

بعد همه میگفتن دختر فلانی چقد شیرینه🤔🤧😂

هنوز نفهمیدم چرا منو میگفتن خوشکل

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥