فقط اونایی جواب بدن که شوهراشون رفیق باز لجباز هیز دست بزن بی چشم رو .نگید آرزوی مرگ نکن که من ب هیچ عنوان نمیتونم طلاق بگیرم دوتا دختر دارم که بزارم برم خانواده عقب مونده اش که فقر فرهنگی دارن دخترام تو سن ۱۳ ۱۴ برای نوه های جزجیگر زده هاشون ورمیدارن دخترام آینده شون خراب میشه پس چاره ندارم بمونم زندگی کنم و هرروز منتظر زنگ که بگن شوهرت فوت کرده همین الان تو این سرما زنگ زده میگه مایو منو آماده کن دارم با دوستام میرم استخر انگار با ی پسر ۱۶ساله تازه ب بلوغ رسیده لجباز زندگی میکنم خیلی خستم خیییلی😭😭😭😭😫💔💔💔💔
۲۸سالمه زیر چشم پر چروک پیشونیم چروک جلو موهام سفید ۳سال خونم تو شیشه کرده حرف بزنم کتک کاری دعواش
یه سال از من بزرگتری منم مثل توام بخدا ازخدامه ازش راحت شم طلاقمم نمیده
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با چی بترسونم من پشت پناهی ندارم بزرگ تراش که از خداشونه پیر شدن دوس دارن خرجشون شوهرم بده بگم بدتر ...
چ بد 🤦♂️🤦♂️🤦♂️بگم بیخیالشم بشی نمیشه ک سخته شوهرته ولی بخدا بی محلی خیلی ج میده خیلی ادم حس اضافه بودن بهش دس میده حس غریبه بودن دعوا نکنی فقط بی محلی چون با حرف زدن ب جایی نمیرسی
کاش شوهر منم مواد میکشید شوهرم خیلی هیز میترسم دختر بازی کنن با اون دوستای عوضیش
مواد بکشه خرجی نده توهم بزنه کارنکنه شکاک بد دل باشه اجازه کار کردن نده اجازه بیرون رفتن نده خوبه ,؟ شاید هرکاردیگه ای ام بکنه
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺
من بچه هام راحت بزرگ میکنم شاید سختی بکشم کار کنم ولی شب راحت سرم رو بالش میزارم
پدر ومادر داری منکه ندارم چنتا بچه داری مگه دادگاه بچهاتو بتونمیدن ک قانونم ب نفع مردهاست
من هیچ وقت پیش پدر مادرم نمیرم دوتا بچه دارم از طلاق کردن ترس دارم هم این که برای زندگیم جوونیم گذاش ...
پس چیکار میکنی والا من انقذ خستم کرده ک دارم میمیرم