ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طلا الان گرمی ۴۴۸۰ تو رفتی به ازای هر گرم ۵۰۰ هزارتومنم دادی یعنی حداقل ۱۰ درصد بیشتر یارو هم سود خودشو گرفته هم اجرتو گرفته توساده ای فکر میکنی ازت نگرفتن اونا بلدن چجوری ازت بگیرن که نفهمی
ن عزیزم اخه نمیخوام شناسایی بشمولی بخدا دروغ نبافتممیدونم فضا مجازی جوری شده کسی به کسی اعتماد نداره ...
اسم کاربریتو خیال کردم خودم زدم تاپیکو
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
سوال من اینه یه طلا فروش چرا باید بدون اجرت طلا به ضرر خودش بفروشه ؟
خب مستعمله دیگه