2777
2789
عنوان

بالاخرههههه😍عکسای جهزیه ام😍📷

| مشاهده متن کامل بحث + 11863 بازدید | 263 پست
اگه شخصی بود که نمیذاشتی نی نی سایت حداقل صلاح میدیدی میگفتی میذارم و پاک میکنم که نخایم بگردیم

گفتن نداره ، یکی دو صفحه که بری جلو و ببینی نظر دادن ولی عکسی نیست یعنی پاک شده.

کار خیلی سختی نبود که اینقدر زورت اومده😂

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تم طوسی و سفید خوبه بگیرم جهیزیمو؟

عریزم خیلی سلیقه ای هست ، من حس کردم طوسی خیلی بی روح میکنه خونمو ولی خب رنگ شیکیه، کلا من همیشه از چوب انرژی مثبتی میگرفتم برای همین تم خونمو کرم و چوب انتخاب کردم ، اگر فک میکنی چند سال دیگه دلتو نمیزنه طوسی بگیر

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️
دوباره نمیزاری؟

چرا عزیزم میذارم جواب پیامای دوستان رو بدم اول ❤️

2805
وای ولی چه حس خوبی داره جهیزیه چیدن😂من هنوز قسمتم نشده ایشالله یکی دوماه دیگه

الهی آمین عزیزم به دل خوش ایشالا😍😍😍 سعی کن حسابی ازش لذت ببری واقعا دلم تنگ شده برای اون روزا که برای هر دونه از وسایلم کل بازارو میگشتم😂

وای چیه که هی برمیداری

من حتی یدونه جورابم باشه دوست ندارم عکسش بمونه درکشم خیلی خیلی راحته نمیدونم شما چرا برات سوال پیش اومده 

خیلی زیباست ولی اون تابلو رو دوست ندارم برای موکت ک زیر فرش گذاشتی میتونی ی کرم و رنگ روشن بگیری خون ...

اونا سنگ عزیزم موکت نیست😘 

و اون تابلو ام تابلو فرش عتیقه ی خانواده ی مادری همسرم هست و بینهایت ارزشمنده و منم زدم بالاترین جای خونه ، قبول دارم یجورایی به سبک خونه نمیاد ولی خب چون عزیزه فدای سرش😅❤️

استارتر هزینه کل جهازت چقدر شد

تقریبا ۱ میلیارد 

حالا واسه ما کولرمون دو سه سالی هست آب میده شدید ،الان دیدم اسی گذاشته بالای تی وی نگران شدم

وای خودمم میترسم یروز نباشم آب بده 🥲🥲🥲

به به آشپزخونه ..سه سری قابلمه ..عالی ..چندین ساله من هی سرویس قابلمه عوض کردم خدایی الان گرون شده . ...

مرسی عزیزم ، خودم فک میکردم زیاده ولی خب مادرم گفت اینقدر باید باشه 

موهای من یه وجب کمتر از موهاشه ولی پر‌پشت تربقیه جاها روی ۶تومن میگن قیمت رونمیدونم چجوری ایشون ۱۶تو ...

خوشگلم هر کسی که حداقل یبار رنگ و لایت کرده باشه از هزینه هاش باخبره و میدونه من دروغ نگفتم ، حالا اینکه شما پیش کی رفتی که بهت گفته ۶ تومن بنظرم تو انتخابت تجدید نظر کن ، یهو یه مشت موی سوخته میمونه رو دستت خدایی نکرده 

من چرا انقد ذوق دارم حالا بزار عزیزم،با اینکه ۱۲ساله ازدواج کردم باز با دیدن عروس و جهاز اینا ذوق می ...

منم خیلی دوست دارمممم همیشه تو پیج بلاگرا میرم هایلایت جهزیه و بازسازی خونه رو نگاه میکنم😂😂

عکس کاسه بشقابم پاک می کنن

کآسه بشقاب نبود، عکس از خونه و زندگیم بود و دلم خواست تاکید میکنم " دلم خواست " پاک کنم.

حتی اگر یه جورابم بود پاک میکردم چه برسه به زندگیم

2810