2777
2789
عنوان

خانوما بیاین دختر همسایمون پسر اورده بود خونشون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم به هیچ عنوان هیچ ارتباطی به شما نداره چیکارش دارید؟به خانوادش نگید اصلا پیش پدر مادرش ‌خیلی ...

اره ولی خب چون دختره میدونیم دل پاکی داره و اینکه سنش خیلی کمه 

و از همه مهم تر وارد حریم ما شده رفته پسره اشغال غلطاشو کرده باز اومده رفته اونم از تو خانه ما 

حالا من خودم میگم گناه داره دختره اما ی جوری باید به مادرش برسه یا به قول اون بنده خدا با خودش باید صحبت بشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2805
خانوادش بلایی سر دختربچه نیارن از کجا شماره همسرتو پیدا کرده پسره بیشعور

میگم همسرم میشناختش اشغال عوضیو 

قبلنا که بچه تر بوده همسرم میرفتن هیئت و اینا اینم میومده چندسالی بوده کلا خطش فرق کرده بوده و ی عقاید عجیب غریب از خودش در اورده نفهم کثیف 

از اون زمانا شوهر منو میشناسه و شمارشو داشته 

نمیدونم اینا پدر مادراشون کجان واقعا چرا پیگیر بچشون نیستن چرا اجازه میدن با احساسات یکی به همین راحتی بازی کنه و در اخر بگن به درد هم نمخورن و شرایطا متفاوته شرایطت متفاوت بود غلط میکردی اومدی رفتی خونشون همه جاشو دست زدی اون دختر حالا باید بره بمیره واقعا ؟؟؟ چون فقد ی دختره؟؟!  

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میگم همسرم میشناختش اشغال عوضیو قبلنا که بچه تر بوده همسرم میرفتن هیئت و اینا اینم میومده چندسالی بو ...

اسی نگفتی که به خانوادش؟

ولی خواهشاً نگین بعضی خانواده ها کمک نمیکنن هیچ بدترشم میکنن اینجوری فرصت توبه و پذیرش اشتباهو ازش میگیرین حتی به روشن نیارین فقط غیر مستقیم بگو بهش حیلی غیر مستقیم

اون الان بچس جاهلی کرده 

اسی نگفتی که به خانوادش؟ولی خواهشاً نگین بعضی خانواده ها کمک نمیکنن هیچ بدترشم میکنن اینجوری فرصت تو ...

نه بابا نگفتیم دیگه 

اگه میگفتیم که زندش نمیزاشتن اما شوهرم میگه به همون پسره که گفته میرم میگم ی لگدی اما میزنم بهت همون ترسشون بسشونه 

دیگه جوونی کردن خدا ببخششون نباید ابروشونو‌برد‌ اون دختره گناه داره 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2810