2777
2789

خیلی هم خانواده با ابرو اعتباری هستن و خیلی هم حساس و باباش با همسر من خیلی دوستن بعد چند روز قبل دم‌عصر بود من از باشگاه برمیگشتم با همسرم بودم یهویی دیدیم یک پسره از در خونه ما اومد بیرون 

چون خونمون‌اپارتمانیه فک کردیم اول از همسایه هاس بعد دست از قضا پسررو همسرم شناخت و گفت که نه این از همسایه ها نیست منم باورم نمیشد اخه بعد رفت در بالای پشت بوممونو نگاه کرده دیده بله در انجا هم بازه از جاییم که از پشتبوم خونشون دیده میشه ‌ دیده دختره هم توی اتاق طبقه بالاشون بوده که راه داره به پوشت بام ما و راحت اومده اینور از در خانه ما امده رفته😑 

بعد اینم بگم که یک دفعه دیگم همسرم تو بازار باهم دیدتشون 

خلاصه هیچی دیگه‌هم اومدیم خونمون پسره به همسرم پیام داده که .. اقا ببخشید بخدا کاری نکردیمو میخواستم برم سربازی میخواستم ببینمشو اینااا بعد شوهرمم به پسره گفته تو خجالت نمیکشی و ی عالمه از این حرفا 

حالا از همه بذتر که از خونه ما اومده رفته و وارد حریممون شده من از صب تا شب تنهام میترسم دیگه واقعااا 

حالا من که به همسرم میگم بیخیال اینام جوونن دیگه پیش میاد طفلکا گناه دارن اما خب همسرم‌میگه این باباش اخه خیلی حساسه  میگه بگمبه مادرش که از این بدتر نشه گناه داره حیفه دخترس برای این پسره در پیت  

موندیم 

به نظرتون بگیم حالا به مادرش یا نه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سنی نداره طفلک ۱۵ یا ۱۶

سنش کمه ممکنه گول بخوره اصلا این پسر هم نه هر کسی دیگه باهاشون دوست شه راحت میاره خونه وقتی توی این سن این کار کرده اگر مادرش منطقی شما خودت بگو حواسش بهش بیشتر باشه به پدرش نگین ممکنه بلایی سرش بیاره مادرش بدونه بهتره

نگید ولی بترسونیدش . الکی جلوی چشمش شوهرت با موبایل حرف بزنه . بعدشم بگید الکی بود ولی دفعه بعد واقع ...

اره اتفاقا شوهرم به پسره گفته اگه هم نگم ی لقتی بهت میزنم تا دوباره دیگه از این غلطا نکنی 

ولی خب دختره هم طفلک هر موقع شوهرمو مبینه فرار میکنه زود 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2810