بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش میشد اسپیلتا که رنگشون زرد شده رو یکاری کرد،تو خونه ی مام زرد شده راهکاری ندارین زردیش بره؟
شنیدم با اکسیدان سفید میشه
ولی راه مصرف دقیقشو نمیدونم
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
من که اینقدر بد شانسم تو همین ثانیه هم بزارم و بردارم یه اشنا میاد تاپیکم🤣
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
من برخلاف اسی از رنگ طوسی خوشم میاد قرار شد قالیامو طوسی روشن بردارم و مبلامو طوسی و کرم خیلی روشن و لوازم برقیمم رنگ استیله و کابینتامم سفید یکدست براق سفارش دادم😅
من برخلاف اسی از رنگ طوسی خوشم میاد قرار شد قالیامو طوسی روشن بردارم و مبلامو طوسی و کرم خیلی روشن و ...
عالیه😍
اخه فکر میکنن سریع بردارن شناخته نمیشنمن که اینقدر بد شانسم تو همین ثانیه هم بزارم و بردارم یه اشنا ...
دیگه وسایل که شناسایی نمیشه ب این زودی🙄
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند