2777
2789
عنوان

ذات ادما تو قیافشون معلومه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 50 پست
چه جوری میشه از چشم طرف خونداون حسه است که میگیری؟

تا الان حس نفرتو از کسی گرفتی ..جشاش تغییر نمیکنه ظاهرا ولی کلا انرژی منفی ساطع میکنه بیرون‌..‌.همون حس میشه دیگه..اصن کسب ک با شهوت نگاه کنه ادمو باز قشنگ ادم میفهمه ی جورایی فک کنم نیشه زبان بدن ک کسی قادر نیست اونو دستکاری کنه و تغییر بده چون ناخوداگاهه..‌.

تا الان حس نفرتو از کسی گرفتی ..جشاش تغییر نمیکنه ظاهرا ولی کلا انرژی منفی ساطع میکنه بیرون‌..‌.همون ...

اره فک کردم یه فرم خاصی منظورته

پس همون حسس دیگه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا و این موضوع کوچکترین ارتباطی به زشتی خوشگلی هم نداره حالت چشم ها و حسی که از صورت طرف میگیر ...

چند تا خانم تو فامیل داریم چهره های مهربون و مظلوم

ولی بسیار فتنه گر 

اصلا ربطی به چهره نداره

اصولا همه چهره خوشگل رو میپسندن و ارتباط خوبی میگیرن

ولی یک چهره متوسط یا پایین حرفاش سنگین تر به نظر میاد

2805
به نظرم کارای ادم میاد تو چهرت تو نگاهت اون حسی که میدیمثلا آدمای هول دیدین ادم میفهمه

قبول ندارم مثلاتدباندی قاتل سریالی که کلی دخترروسلاخی کرده بود اما وقتی حتی برمیگشت به صحنه ی جرم پلیس بهش شک نمیکرد وبه عنوان یه شهروندمعمولی وباپرستیژ قبولش داشتن همه آشناهاش بعدازشنیدن خبرکاراش شوکه شده بودن ازاین جورمثال ها وآدم ها زیاده متاسفانه کاش همینطورکه میگید بود ومیشد واقعیت آدم هاروفهمیدولی نیست آدم هول ازرفتارش ونوع نگاهش مشخصه نه ازچهرش 

قبول ندارم مثلاتدباندی قاتل سریالی که کلی دخترروسلاخی کرده بود اما وقتی حتی برمیگشت به صحنه ی جرم پل ...

چشاش معلومه دیگه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
اره فک کردم یه فرم خاصی منظورتهپس همون حسس دیگه

نه و چیزی ک میگم هیچ ربطی ب زشتی و زیبایی نداره...واقعا ادمهای بد ی انرژی از خودشون ساطع میکنن ک ادم قشنگ میفهمه... همونطوری ک دستای ی کارگر و بنا ضمخت میشه ادمایی ک ی کار خاصیو زیاد تکرار کنن شکل اونو میگیرن مثلا قشنگ ادمای مهربون معلومک قشنگ ادمای اروم معلومن ادما شلوغم همینطور...یکی بود چندین سال بود جیببری میکرد انگشتاش ک زیاد ازش استفاده کرده بود برای جیببری باریک شده بودن...

ادمای قاتل(اوناییکه تبحر دارن تو اینکار نه کیی ک فقط ی بار قتل انجام داده)ادنای خلافکار اومای معتاد و...همه معلومن بخدا

نه و چیزی ک میگم هیچ ربطی ب زشتی و زیبایی نداره...واقعا ادمهای بد ی انرژی از خودشون ساطع میکنن ک ادم ...

اره منم همین میگم 

موافقم منم یه کیو میشناسم بد ذات ترین ادمیه که همه دیدن موارد غیر اخلاقی هم زیاد داره  طوری که همه شک کردن این واقعا موارد پر شده ی شناسنمش حقیقی باشه و عجیب چهره شم مثل ذاتشه بدترکیبه

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
چشاش معلومه دیگه

گفتی چشما اونی که منم میگم چشمای فوق العاده شیطانی داره

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

همینکه یک بازیگر با یک کم گریم و تغییرات ظاهری جزیی نقش ده‌ها شخصیت متضاد رو به شکلی باورپذیر ایفا می‌کنه؛ برای رد این باور که شرور و سالم رو از ظاهر می‌شه غربال کرد، رد می‌کنه‌.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
همینکه یک بازیگر با یک کم گریم و تغییرات ظاهری جزیی نقش ده‌ها شخصیت متضاد رو به شکلی باورپذیر ایفا م ...

چهره واقعی ادمارو میگیم ن دستکاری شده و عملی شده بعد حس خوب  و بد منظوره مثلا هیشکی نمیتونه انرژی ک از چشاش خارج میشه و دیگران میگیرنش رو عمل و ارایش و ...کنن حتی با لنز گذاشتنم نمیشه جلوی انرژی خوب و بد رو گرفت 

2810