2777
2789
عنوان

در جریان کد شیش های فرهنگیان

119 بازدید | 6 پست

اینکه وزیر آموزش پرورش میگه بررسیشون کردن و هفت هزارتا از کد۱۹ و ۶ ها قبول کردن یعنی دقیقا کدوم ایتم رو بازبینی کردن؟ مصاحبه رو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کد ۱۹و کد ۵ رو گفته بودن ۱۹ بابت مصاحبه تخصصی هست ۵ هم بابت مصاحبه عمومی عقیدتی و... اگر امسال قبول ...

کد۶ هستم . ای خدا از زبونت بشنوه داداشه مهربون و دل پاکم . انشاالله همیشه تنت سالم و در مسیر پیشرفت در زمینه های نیک و مثبت باشی انشاالله خودت و تک به تکِ عزیزانت

کد ۱۹و کد ۵ رو گفته بودن ۱۹ بابت مصاحبه تخصصی هست ۵ هم بابت مصاحبه عمومی عقیدتی و... اگر امسال قبول ...

میشه جواب منو بدین؟

من دارم میخونم ولی یکم نا امید شدم خیلی سخته قبولی؟

پیشنهاد یا توصیه خاصی ندارین؟

کد۶ هستم . ای خدا از زبونت بشنوه داداشه مهربون و دل پاکم . انشاالله همیشه تنت سالم و در مسیر پیشرفت ...

کد ۶ یعنی نمره لازم کسب نشده منم کارنامه رو گرفتم کد رشته هام زده بود ۶ ۶ ۶ تا رسید به کد رشته ۱۸ام زده بود صفر 

انشالله شما هم تن تون سلامت و موفق باشید

برای رسیدن به موفقیت دو بال نیاز داری بال اول اراده و تلاش بال دوم ایمان و توکل 🌹🙏