2777
2789
عنوان

ذات ادما تو قیافشون معلومه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 50 پست
منم از چهره دو نفر قبل از این که بشنامشون بار منفی گرفتم واقعا دوست نداشتم حتی در حد سلام باهاشون هم ...

به نظرم کارای ادم میاد تو چهرت تو نگاهت 

اون حسی که میدی

مثلا آدمای هول دیدین ادم میفهمه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم مث تو ام راستش...حس میکنم ادما کارایی ک میکنن رو چهرشون تاثیر داره مخصوصا چشاشون

اره میگن چشا دروازس

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
منظورمو؟

بله میگی اون بالا نوشتی من نمیگم میگی ترسناکم هست ..اصلا نگرفتم ..اگه چشم فقط میگی آره چشم اگه بلد باشی بخونی مثله کلاسه درسه ..آدمارو قشنگ متوجه میشی تو اون حالت که دارن حرف میزنن یا جایی و رو دارن نگاه میکنن یا تو خودشونن قشنگ میفهمی .

2805
برای منم شاید حس ششمه نمیدونم

ی کیو میشناختم باورت میشه همینکه دیدمش چهرش داد میزد با هزار ادم بوده و وقتی بهش گفتم خندید گفت اره من حتی ده دیقه هم شده باشه با ادما دوست شدم و حرف زدم با پسرها...اصن چهرش قشنگ داد میزدااا

بله میگی اون بالا نوشتی من نمیگم میگی ترسناکم هست ..اصلا نگرفتم ..اگه چشم فقط میگی آره چشم اگه بلد ب ...

نه من خوب نیستم تو چشم خوندن 

فقط اون حس بد و زننده ای که ازش گرفتم 

مثلا یکی خوشگل نبست ولی حس خوبی داری فک میکنی ادم خوبیه

وای این زشتیش مثل یه چیز خیلی زننده بود

اره میگن چشا دروازس

من خودمم مفتقدم چشم مث پنجره خونه ست وقتی  پنحره ی خونه رو نگاه کنی میفهمی توی خونه روشنه یا تاریکه...خودم ازوناگ هرکاری بکنم چشام داد میزنه و اصن قادر نیستم چشامو پنهون کنم 

ی کیو میشناختم باورت میشه همینکه دیدمش چهرش داد میزد با هزار ادم بوده و وقتی بهش گفتم خندید گفت اره ...

پس درسته 

یا دیدی یه ادم خوب و صاف و ساده میبینی قیافش فرق داره با اونا

من خودمم مفتقدم چشم مث پنجره خونه ست وقتی پنحره ی خونه رو نگاه کنی میفهمی توی خونه روشنه یا تاریکه. ...

چه جوری میشه از چشم طرف خوند

اون حسه است که میگیری؟

نه من خوب نیستم تو چشم خوندن فقط اون حس بد و زننده ای که ازش گرفتم مثلا یکی خوشگل نبست ولی حس خوبی د ...

فک کنم تو قران هست ک چهره های کریه میگیرن..من ی بار رفتم زندان شهرمون خدا شاهده تعدادیو دیدم تو زندان قشنگ چهرشون داد میزد خلافن

اره مثل این کوتوله فیلم ترسناکا بود مدل صورتش عادی نبود

پس درسته یا دیدی یه ادم خوب و صاف و ساده میبینی قیافش فرق داره با اونا

منم چیزیو ک میگی بهش باور دارم خدایی و هیچوقت غلط از اب درنیومده واس همین ترجیح نیدم ب خسم باور کنم ...همون شهود میشه ک دنیا کمکت میکنه انتخاب درستو بکنی.‌‌..‌

یه جمله هس که میگه اون حسی که وقتی اولین بار کسیو میبینی، نسبت بهش داری درست ترین حسه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

2810