2777
2789
عنوان

همه چیز پول

89 بازدید | 10 پست

اگر پول باش شب با خيال راحت میخوابه 

اگر پول باشه به فرصت قیمت های رستوران نگاه نمیکنه 

همه چیز سفارش میده 

اگر پول باشه احترام داری 

عشق داری ابرو داری  

بعضی ها میکن اخر میمیره پول برات نمیتونه کاری کنه

درست اما تا زمانی که زندگی میکنم باید از این دنیا با آرامش بریم معنی زندگی کردن رو جشیده باشم نه اینکه با هزار بدبختی از این دنیا برم خیره نبینم 

📚 تو همه چیز پول است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

منم بدم میاد از شعارای پول خوشبختی نمیاره و …

مخصووصا توی این دوره زمونه پول واقعا همه چی میاره😄

بعدش زندگی خودش انقدر  امتحان و غم داره که پولم نباشه دیگه فاجعه میشه تحمل کردنش

2805
دقیقا منم بدم میاد از شعارای پول خوشبختی نمیاره و …مخصووصا توی این دوره زمونه پول واقعا همه چی میاره ...

واقعا الان اگر پول نداشته باشی هیچ کس جوابت رو نمیده 

واقعا الان اگر پول نداشته باشی هیچ کس جوابت رو نمیده

نه عزیز برا جواب ندادن  نه 

اونی که برا پول جواب کسی رو نمیده قطعا یه بیشعوره عقده ای هست 

منظورم  امکانات رفاه و زندگی خوبه٫

من عشقم رو با این شعارای پول خوشبختی نمیاره و مهم عشقه و .. این حرفا انتخاب کردم البته چندسال پیش 

الان انقدرر بخاطر همون پول نداشتنش فشار روشه و طبیعتا رو کیفیت رابطه هم تاثیر میزاره  کلااا دیگه میگم اشتباه محضه ادم بگه پول مهم نیست

نه عزیز برا جواب ندادن نه اونی که برا پول جواب کسی رو نمیده قطعا یه بیشعوره عقده ای هست منظورم امک ...

مامان سرطان داشت پول دارو هاش نمیتونستم بدم رفتم با دکتر صحبت کنم گفت تا پول ندی کاری نمیکنم اون روز فهمیدم پول همه چیز خیلی غرورم شکست 

مامان سرطان داشت پول دارو هاش نمیتونستم بدم رفتم با دکتر صحبت کنم گفت تا پول ندی کاری نمیکنم اون روز ...

عزیزم🥺 واقعا متاسفانه اینجوره همه جا 

خدا هیچ کس رو گرفتار بیمارستان و مریضی نکنه

دقیقا حرفتو قبول دارم...

ایشا همه ماها ب هرچیزی که میخوایم برسیم...

به خدا منم حالا از سر بی پولی و بی کاری بیدارم...

وقتی که میبینم همه مردم چقدر دارن پولاشونو سر چیزای بیخود حدر میدن و اونوقت ماها...

من نمیگم ندارم ولی خدایا شکرت...

ماها دیگه ب ی سنی رسیدیم که واقعا زشته خرجمونو مامان و بابامون بدن...

هرجایی هم میزم سر کار برا ی کار دیگه میخوان...

واقعا دیگه اصن حالم خوب نیست...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
دقیقا حرفتو قبول دارم...ایشا همه ماها ب هرچیزی که میخوایم برسیم...به خدا منم حالا از سر بی پولی و بی ...

حرفت حق از خدا خواستم دستم جلو هیچ کس دراز نکنم حتا بابا