2777
2789
عنوان

ذات ادما تو قیافشون معلومه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست

اصلا حس و حال ادما دورشون رو گرفته

تا حالا شده یه نفر با یه حالتی (مثلا عصبانی) وارد بشه بدون اینکه صورتشو ببینین حسشو بگیرید؟ یا مثلا کافیه یه نفر از پشت کلت زل بزنه بهت کاملا حسش میکنی

اصلا حس و حال ادما دورشون رو گرفتهتا حالا شده یه نفر با یه حالتی (مثلا عصبانی) وارد بشه بدون اینکه ص ...

دمت گرم دیقا...من ی بار یادمه تو خوابگاه بودم یکی اونجا گریه میکرد بدون اینکه من بدونم بی صدا بود بعد دیدم ی دفه بشدت حالم گرفته شد و انقد انرژی بد داشتم دلم پر از گریه بودااا بعد ی دفه دیدم خانوم دارن گریه میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهره واقعی ادمارو میگیم ن دستکاری شده و عملی شده بعد حس خوب و بد منظوره مثلا هیشکی نمیتونه انرژی ک ...

یک مرد با بلند کردن موی صورت، مدل دار اصلاح کردن موی صورت، ته ریش گذاشتن، با تیغ اصلاح کردن و... بازخوردهای مختلفی از آدم‌هایی که قیافه افراد رو قضاوت می‌کنند می‌گیره، در صورتی که در تمام حالات یک نفر با یک باور و باطن بوده...

چشم افراد هم تحت تاثیر عوامل خارجی و بیماری می‌تونه تغییرات زیادی کنه...

لطفاً نظر بی‌اساس ندهید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
دمت گرم دیقا...من ی بار یادمه تو خوابگاه بودم یکی اونجا گریه میکرد بدون اینکه من بدونم بی صدا بود بع ...

اصلا خیلی عجیبه و انگار ثابت شدنی هم نیست شاید به فیزیک ربط داره نمیدونم

2805
یک مرد با بلند کردن موی صورت، مدل دار اصلاح کردن موی صورت، ته ریش گذاشتن، با تیغ اصلاح کردن و... باز ...

هیچوقت ی ادم نمیتونه سلول ب سلول تنشو ک داد میزنه تغییر بده...واسه همینه ک تو قران نیگن تماگ اعضای بدن و جوارح ی روزی شهادت میدن...هیچوقت نمیتونه زبان بدن رو کنترل کرد...و انرژی رو دستکاری کرد اصن ربطی ب ظاهر ادما نداره...بعد کسی درمورد ظاهر حرف نزده درمورد حسیه ک میگیری ازشون حرف میزنن...ادمای ظاهر بین ظاهر بینن قطعا نظرشون با چیزی ک میبینن فرق داره و تغییر میکنه

یک مرد با بلند کردن موی صورت، مدل دار اصلاح کردن موی صورت، ته ریش گذاشتن، با تیغ اصلاح کردن و... باز ...

چشم تغییر نیکنه انرژی اغییر نمیکنه..مثلا ی ادم خوب شاید غمگین باشه و چشاش غم ر. فریاد بزنه ولی چشاش خلافکاریو داد نمیزنه که ...فقط نشون میده ی غمی وجود داره