2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 157642 بازدید | 1485 پست

چقدر خصمانه نظر دادید بعضیاتون!! 

اگر انقدر حال نداشتن ک بشقاب بذارن، 

حال نداشتن درست پذیرایی کنن و همون چیزی ک دارن رو تعارف کنن

حال نداشتن ک کنار مهمون بشینن و صحبت کنن و رفتن تو گوشی

حال نداشتن ظرف و ظروف جمع کنن و بقیه جمع کردن و شستن

دیگه چرا قبول کردن مهمونی رو؟! 

اصلا چرا شام میرن خونه بقیه وقتی دلشون نمیخواد خودشون پذیرایی کنن؟! 

یسری از شما نی نی سایتیها ک میگید برای شکم بقیه میرن مهمونی، از قضا خودتون برای شکم میرید همه جا، شام خونه همه میرید، چندنفری میخورید و حتی میبرید، نوبت خودتون ک میشه همینجوری سبک و با بی احترامی مهمونی میگیرید، بعدم اسمشو میذارید خودمونی بودن و اینکه ادم برای شکم جایی نمیره!! 

اگر برای شکم نمیرید، خودتونم تو همه محافلِ شام حضور فعال نداشته باشید ک بعدا زورتون بیاد ۴ تا بشقاب و بذارید بردارید.... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل هم نمیشه چون پولداره سفره رنگی بچینهمگه الویه و سوپ چشه؟دیگ غریبه ک نبودین!توقعاتتونو بیارید پا ...

میگه بقیه هم کوکو و ماکارونی دادن و قرارمون به غذای حاضری بوده،اسی فکر کرده چون اونا پولدارن باید چلو کباب میداده بنده خدا !!! از اولم نمیگه همچین قراری داشتن جاری بیچاره حسابی قضاوت شد و حرف خورد😑

بابا چپکی میخونین؟؟؟؟؟به خدا سر این تاپیک حرصی شدم آخر سکته میکنم بدبخت میگه سر شام برامون دوتا یکی ...

برای شام اصلا بشقاب نداشتیم!!!

چند تا دیس الویه جا کرده بودن باید ساندویچ میکردیم!

و کاسه برای سوپ آوردن بودن 

اون بشقاب وقت پذیرایی بود🥲

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
حرف شما هم درسته .منم خودم ادم اجتماعی ای هستم ولی با فامیل شوهرم رفت امد نداریم .چون ادمهای دهن بین ...

ممنونم.شوهرتون هم درمود اونا همین نظرو دارن؟اگه این جور باشه خیلی خوبه ماهم با چندتا از فامیلای بدجنسمون قطع ارتباط کردیم ولی نه با همه شون.

بحث فقط جاری استارتر نیست که با مهمونا برخورد خوبی نداشته

به نظرم درست نیست با مهمون بد برخورد بشه چه خودشون بیان چه دعوت بشن.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

چون اصلا از اول همین مدلی بودهقبلنا خانواده همسر دعوت میکردم خواهر شوهر و...الان چند ساله که دور شدی ...

آی خدا واقعا سخته تنهایی.ان شالله که روابطتتون اینجوری نمونه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

دقیقا قند نذاشته رو‌میز یدونه🙁🙁ماهی ی بار هم‌حتی نیست چند خانواده هستن تقریبا سالی دو‌بار خونه یکی ...

دقیقا.حتی خوشش هم نیاد دیگه برای چن ساعت که میتونه...

لااقل به خاطر شوهرش.

این رسم قرعه رو جمع کنید واقعأ 

ما هم یه موردشو داشتیم طرف ماشین چهار میلیاردی خریده بود بعد پول یه کیلو گوشت نداشت برا خونش شوهر من یه چند تومنی بهش قرض داد

البته اونم بعد ها جبران کرد. 

فقط میخوام بگم هیچ وقت هیچ وقت از ظاهر دیگران قضاوتش نکنید شاید پولدار باشن ولی احتمال اینم بدین ک شاید واقعا نمیتونستن خوب برگزار کنن خواستن اینجوری خودشونو بکشن کنار

چقدر خصمانه نظر دادید بعضیاتون!! اگر انقدر حال نداشتن ک بشقاب بذارن، حال نداشتن درست پذیرایی کنن و ه ...

دقیقا فقط کافیه خونه کسی برن و چیزی کمو کسر باشه،شایدتاپیک نزنن ولی پشت سر میشورن‌پهنش میکنن.نمیدونم‌چرا الان ادا میان

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
این رسم قرعه رو جمع کنید واقعأ ما هم یه موردشو داشتیم طرف ماشین چهار میلیاردی خریده بود بعد پول یه ک ...

اون دیگه مشکل چشمو هم چشمی داشته،کی از شکمش میزنه که سواریش ۴ ملیارد پولش باشه؟سواری ۳ ملیاردی بندازه زیر پاش ولی برا پول گوشت خونش لنگ نمونه.

اهن پرست شدن ملت.بجااینکه به شکمش برسه 

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
میگی سالهاست ازدواج کردن تویه این همه سال اصلا مهمون دعوتتون نکردن؟؟؟

من دو ساله ازدواج کردم 

زمان عقدم مسافرت رفتن و بعدش گفتن دوباره قصد سفر دارن و...منو دعوت نکردن 

منم دلخور نشدم واقعا گفتم شاید فراموش کرده یا واقعا درگیره 

من فقط این دوتا عید خونشون رفته بودم اونم عید دیدنی

اون دیگه مشکل چشمو هم چشمی داشته،کی از شکمش میزنه که سواریش ۴ ملیارد پولش باشه؟سواری ۳ ملیاردی بنداز ...

نه الان اکی شده 

خب منم باشم اون یه میلیاردو میزارم رو پولم چیز بهتر میخرم

تو دستم نگه دارم ک چی بشه

دقیقا فقط کافیه خونه کسی برن و چیزی کمو کسر باشه،شایدتاپیک نزنن ولی پشت سر میشورن‌پهنش میکنن.نمیدونم ...

این جور ادما نوبت ناراحتی بقیه ک بشه خودشونو راحت گیر و بزرگوار میخوان جلوه بدن! 

ولی امان از وقتی ک سر خودشون بیاد... ازون پرروهایی هستن ک تو دلشون چیزی نگه نمیدارن و خودشونو اذیت نمیکنن، چندین برابرشو ب روی طرف میارن و توروی طرف گله میکنن و بدجنسی و خباثتِ عملی هم ب خرج میدن... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
من جاری اسی امکجای پذیرایم بد بود که براش تاپیک زدی😶دعوت نکنم میگین خسیس.دعوت میکنم بازم ایراد نمی‌ ...

خدایی ترسیدم اولش😂

2810