2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 158989 بازدید | 1493 پست

من جاری اسی ام

کجای پذیرایم بد بود که براش تاپیک زدی😶

دعوت نکنم میگین خسیس.دعوت میکنم بازم ایراد 

نمی‌دونستم دورهمی رو فقط براغذاش میرید🤣

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3دخترخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه بابا ما اینجوری نیستیم خیلی هم بد پذیرایی بشه یا بداخلاقی کنه اصلا به گوشش نمیرسونیم😂کارایی که ش ...

دیوونه هستن

گفتن تو قوری چای‌ساز چای نزار 

منم قوری دیگه گذاشتم بعد چون کتری قوری کوچک هست زدم چای‌ساز آب جوش بیاره بعد گفتن یلدا چای مونده داده همسرم خودش قوری آورد داد بهشون گفت این ببین یک سری چای میاره براتون به من و خودش نمی‌رسه باز چای دم می‌کنه چطوری چای مونده بدیم آخه

منم بعد رفتم کتری قوری بزرگ خریدم حرف و حدیث دیگه نباشه خود خواهرشوهرم معذرت خواهی کرد

در مورد ماست و سالاد هم خودشون فقط سالاد میزارن بعد میگن چرا پس سالاد داده ماست و ترشی نذاشته منم دیگه گفتم خونه تون چیزی نمی‌خورم آخر همسرم گفت من نخریدم گفتم سالاد کافیه

حالم ازشون بهم میخوره واقعا

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بابا هر کی اسمش در اومد از قرعه خارج میشه همه به نوبت نوبتشون میشه هیچ کس فقط مهمون نمیشه واقعا تعجب ...

خب من تاحالا همچین چیزی ندیدم نمیدونستم چجوریه چون گفت هر ماه میندازیم گفتم لابد هر ماه اسم همه هست دیگه وگرنه همون اول بدون قرعه یه ترتیبی رو مشخص میکردن که هر ماه خونه ی کی برن.

استارتر در جوابم توضیح دادن منم متوجه شدم.

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

باور کن به هرکسی گفتم به من فقط یک کلمه گفت زنگ بزن تیمارستان ببرشونیا گفتن خودت قرص آرام بخش بهشون ...

ببین یچبعضیا ده تا انگشتتم عسل کنی بذاری دهنشون باز گاز میگیرن. 

خوبی نیومده 

خواهر شوهرم خودشونو دعوت کردن منم بلند شدم زود غذا درست کردم 

بعد اومد گفت اوه چقدر زیاد گفتم ببخشید که یکی از خواهرات با خانواده نیومده باباتون نیومده من کف دستم بود کردم ببینم  کنسل میکنید نصفه میآید 

دیگه هیچی نگفت گفت آره راس میگی 

فقط میخواست ایراد بگیره

واقعا متوجه نشدید میخوان کاری کنن که دیگه نرید خونشون؟!

تا کسی با احترام خونش دعوتتون نکرده لطفا نرید

قرعه کشی آخه؟! مگه خاله بازیه؟!

با تلفن از احوال هم خبر بگیرید و اگر دیدید خودشون تمایل و آمادگی دارن و دعوت میکنن قبول کنید

منم عاشق شام عروسی ام اصلا یه. مزه خاصی داره وقتی ویار داشتم اصلا نمی‌تونستم پلو بخورم فقط پلوی عروس ...

منم همه میگن دستپختت خوبه ولی دستپخت بقیه رو بیشتر دوس دارم😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810