2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در زمینه مکنکور اگر صفر باشیم باید چیکار کنیم در این وقت کم؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

2805

چجوری نوسانی نخونیم و پیوستگی داشته باشیم؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چجورییی نوسانی نخونیم

ساعت مطالعه روزانه باید مناسب شما باشه یعنی درحد توانت باشه از ساعت مطاله کم شروع کن و کم کم اضافه کن ... نوسانی خوندن به علت اینه که از ساعت بالا شروع میکنی

ساعت مطالعه روزانه باید مناسب شما باشه یعنی درحد توانت باشه از ساعت مطاله کم شروع کن و کم کم اضافه ک ...

حدودا ۱٠٠ تا تست برای یه روز واسه انسانی ها کافیه

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست
در زمینه مکنکور اگر صفر باشیم باید چیکار کنیم در این وقت کم؟؟؟؟؟؟

پآیه ت چطوره ؟ در هرصورت باید شروع کنی ... برای کنکور باید فصل های درصد بیار و راحت رو انتخاب کنی و خوب بخونی بعدش تعادل داشته باشه برنامت بین تستی و تشریحی خوندن

چجوری نوسانی نخونیم و پیوستگی داشته باشیم؟

باید از ساعت مطالعه پایین و معقول شروع کنی و کم کم ساعت مطالعه روزانتو ببری بالا اگه این کارو با جدیت انجام بدی قول میدم رفع بشه مشکلت

2810