2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت شوماهم افغانستانی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 199 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکنم این کاربر اصالتا افغانستانی هست چون دقیقا حرفای افغان هارو میزنه

عزیزم اگه منو دیده باشی من هیچ وقت تو این بحث ها شرکت نکردم و نمیکنم 

ولی اینکه این کاربر ناراحت شده از این که بهشون گفتن چهره شون شبیه افغانی هاست و عارشون اومده 

به نظرم مزخرفه 

لابد چهره اش شبیه افغانستانی هاست که گفتن بهش 

حتما چشماتون تنگه ؟ نمیدونم والا من اصلا با افغانی هم کلام نمیشم ک جراعت کنه نظر هم بده

نه بخدا هیچکدوم

واسه همین تعجب کردم 

چشمام درشته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
2805
عزیزم اگه منو دیده باشی من هیچ وقت تو این بحث ها شرکت نکردم و نمیکنم ولی اینکه این کاربر ناراحت شده ...

باشه😂😂😂

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
والا تباه اونیه که عقل ندارع اینهمه درس خوندین افغانستان جزئی از ایران بوده که چندین ساله جدا شده نس ...

عزیزم چرا شما فشار میخوری درسته مال ایران بوده اما نسلشون آریایی نیست بیشترشون از نسل موغل هستن قبول کن ادماش خیلی سطح فرهنگشون پایینه و ۷۰ درصد شون خیلی کثیف میگردن تو خیابونا 

منظورم همون مشهدیای اصیل بود و اینکه این نظر خیلیاس

من مشهدی اصیلم... ولی دقیقا شبیه النازملک تو فیلم زخم کاری،، سیما...... اون شبیه افغانیاس؟؟؟؟؟؟؟ مشهدیا فقط یکمممم پوست اکثرشون یکممممممم شاید سبزه س.... اونم نسل قدیم.. جوونای الانش نه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منم یبار تو قم ی خانوم پرسید افغانی هستی دلم میخواست پارش کنم بیشعور فضول و

حالا خدایی من اونقدر عصبانی نشدم بیشتر فکرم درگیرشد😂😂😂شاید شبیهم نمیدونم والا

2810