2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 128902 بازدید | 1331 پست
[QUOTE=361300899]این خانم هم شام داده اسی میگن سوپ و الویه بوده چرا ؟ در صورتی که خودشون ماکارونی و ...

شما علاوه بر قضاوت کردن خیلی هم با اسی همزاد پنداری کردید شما خوبی ریپ نزن

خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه ...

اسی من قبول دارم که کارهای جاریت اشتباه بوده

اما بعضی از خانم ها در دنیای بچگی و بیخیالی گیر میکنن. نمیتونن قبول کنن بزرگ شدن و بعضی کارهاشون زشته و به دیگران بر میخوره

جاریت از این مدل ادم هاست که اگه قند میخواستی باید میگفتی فلانی جان برام قند میاری؟

اگه بشقاب میخواستی باید میگفتی فلانی جان من بشقاب ندارم. میشه برام بشقاب بیاری و همینطور الی اخر

س.پ و الویه اش خوب بوده. این رو میگیم سلیقه اس. اما بقیه چیزها اینطوری بوده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میگم دو ساله عروسشونم ، شوهرم میگه ده ساله دعوتشون نکردن مگه من چی میگم خدایا فوش که ندادم به بند ...

عزیزم‌ چرا این بحث رو تموم نمیکنی و تاپیکت رو قفل نمیکنی؟ 

منتظری بشیتر از این بکوبنت یا چی؟

نظرات رو شنیدی دیگه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

پس چطوری ماهی ی بار شام میدید؟یعنی تا حالا نوبتش نشده بود؟

گفتش که از اول امسال این کار رو انجام میدن

اسی هم دوساله عروس شده. جاریش ده ساله

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2805
اسی میگه امسال قرعه راه انداختیم،کاربرا میگن چجوری تو این ده سال قرعه بنامش در نیومده؟😂اسی میگه همو ...

خب باید همه رو توی همون پست اول بگه   

اما جدا از شوخی بعضی خانم ها حس میکنن هنوز همون بچه 16 ساله 17 ساله هستن که تازه ازدواج کرده بود. فکر میکنن کسی ناراحت نمیشه

انگار در بچگی گیر میکنن. من اینو در خانم هایی که کودک همسر میشن زیاد دیدم.

فکر میکنن هرکار میکنن کسی ناراحت نمیشه چون بچن

طبق تجربه من اینا اگه حقیقت داشت همون اول میگفتنه بعد اینکه بهش بتوپن بگه از اول تا ۵ ۶ صفحه که خوند ...

تو همون ده صفحه اول در ضمن همه اینا رو گفت.حس مزاحمت دادن.و...

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خب به این هم حرفشون هم دقت کنید که میگه هیچکدوم از فامیل تا حالا شام یا ناهار خونش نبودیم حتی مادرش ...

مگه اصلا میشه مادرشوهر خونه پسرش ده سال نره؟؟؟؟؟؟

اسی که کلا تازه عروس خودش انقد هی میگه ده ساله نرفتیم ده ساله نرفتیم

میگه شوهرم گفته ، که شوهرشم از جانب خودش میگه ، بله شاااااید شوهر اسی تو این ده سال نرفته حالا بهردلیلی اما محاله که مادرشوهرش و خواهرشوهراشم تو این ده سال نرفته باشن خونه جاری

شماها خودتون عروسیت دیگه با عقل خودتون بسنجین که آیا میشه مادری ده سال خونه پسرش نره؟؟؟

اگه ۵ خانواده هم باشین سالی تقریبا ۲ بار نوبت هر خانواده میشه و به نظرم دورهمی خانوادگی خوبه روحیه آدم عوض میشه 

البته این که همه احترام همو داشته باشن خیلی خوبه خانواده ما باهم نمی‌سازند وگرنه پیشنهاد میکردم

خدایا شکرت🩷
مگه اصلا میشه مادرشوهر خونه پسرش ده سال نره؟؟؟؟؟؟اسی که کلا تازه عروس خودش انقد هی میگه ده ساله نرفت ...

بله گلم من مادرشوهری رومیشناسم که نوه هاش ب دنیا اومدن بزرگ شدن شب عروسیشون نوه هاش دید غریبه هم نیست خاله بنده هستش چراا چون ازعروسش متنفربود ومخالف ازدواجشون بود پسرخالم همم خانمش برداشت رفت شهرستان چندباری میخواست بره پیش مادرش مادرش پسش میزد حتی وقتی فهمید عروسش حامله است باز اشتی نکرد تا بعد ۲۲سال که نوه اش شب عروسیش مثل مهمون اومد ورفت

منم حرفم همینه باور کن بیست بار کامنت گذاشتم گفتم من نمیگم غذا کم یا ساده یا... وقتی همین که همراه س ...

احتمالا خواسته اولویه تنها نباشه. یه پیش غذای ساده ایی هم باشه.چون نونی بوده غذا.

مگه اصلا میشه مادرشوهر خونه پسرش ده سال نره؟؟؟؟؟؟اسی که کلا تازه عروس خودش انقد هی میگه ده ساله نرفت ...

مادر شوهر من خیلی خانم پاک و ساده ایه‌ حتی وقتی دعوتش میکنی میگه چه کاریه شما جوونید پاشید شما بیاید خونه ما .

اینطور که همسر میگن تا حالا دعوتشون نکرده بودن خب اینام نرفتن که 

همین قرعه کشی راه انداختن که به این بهونه همو بیشتر ببینن

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

شما حق داشتی تعجب کنی چون دفعه اول بوده شام دعوت شدی

ولی از طرف دیگه سوپ و سالاد الویه تو شهر ما یک شام مرسوم هست 

این که از بیرون بوده خب چون شاغل بوده یا شاید مشکلی پیش اومده از لحاظ نظم پذیرایی بعضی ها خیلی تعارف بلد نیستن و یا چون دیر به دیر مهمون داری میکنن تو تدارکات ضعیف تر هستن به نظرم به خودتون نگیرین

بله اگه اینا هم برای اولین بار نمیرفتن واسه شام جاری همون الویه خالی رو بدون سوپ هم میداد حرفی نبود ...

نمیدونم 

شاید دوست نداشته بیان خونه شون 

نخواسته مستقیم بگه 

اینجوری تو رفتارش نشون داده

چون اگه اسی  راست بگه و ۱۰ساله ازدواج کرده باشه میزبان  ولی کسی رو دعوت نکرده یعنی دوست نداره کسی بیاد خونه شون  

شما حق داشتی تعجب کنی چون دفعه اول بوده شام دعوت شدی ولی از طرف دیگه سوپ و سالاد الویه تو شهر ما یک ...

تو شهره ما هم سوپ والویه هرکدوم شام حساب میشه

غذا رو هم بیرون گرفتن قبول

ولی طرزه پذیرایی برای کسایی که اولین بار میان خونه ادم درست نیست

هرچند نفر یه بشقاب 

این مربوط به شخصیته  و فهمه ادماست

ما دوستای صمیمی الان شاید ۱۰سال ماهانه باهم رفت و امد داریم 

بوده که کوکو و سالاد ماکارونی خوردیم 

ناهارو شام 

ولی این جور ادابه پذیرایی رو اصلا ندیدم

2810