2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا کمین کردم تو خانومی که لوازم ارایشام ته کشیده تخفیف بزاره ک سریع بخرم😂😂😂🥲

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
من فعلا کمین کردم تو خانومی که لوازم ارایشام ته کشیده تخفیف بزاره ک سریع بخرم😂😂😂🥲

دیجی کالا چرا با وحود تخفیفاش انگار باز گرونه😐😐😐

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

این دیـجی جایی نمیخوابع آب زیرش بره

کد تخفیف و ارسال رایگانو کلا برداشته

هزینه ارسالم من امروز سفارش دادم ۷۹ تومن بود،روزای بعد ۵۹

تخفیفاشم چیز خاصی نیست باید خیلی بگردی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
این دیـجی جایی نمیخوابع آب زیرش برهکد تخفیف و ارسال رایگانو کلا برداشتههزینه ارسالم من امروز سفارش د ...

اره بخدا 

حس میکنم الکی بردن بالا و این تخفیف رو زدن😐

همون خرد خرد بگیرم بهتره 

این دیـجی جایی نمیخوابع آب زیرش برهکد تخفیف و ارسال رایگانو کلا برداشتههزینه ارسالم من امروز سفارش د ...

ارسال رایگان رو مگه برداشته؟

نوشته بود عضو شید ۴ تا ارسال رایگان

ارسال رایگان رو مگه برداشته؟نوشته بود عضو شید ۴ تا ارسال رایگان

من ک هر کدی زدم نوشته بود منقضی شده

اون ارسال رایگانش واسه پلاسه

باید ی پولی بدی اشتراک بخری تا عضو شی

بدرد کسایی میخوره ک در ماه بیشتر از ۴تا سفارش میدن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
من ک هر کدی زدم نوشته بود منقضی شدهاون ارسال رایگانش واسه پلاسهباید ی پولی بدی اشتراک بخری تا عضو شی ...

اخه نوشته بود اشتراک یه ماهه ش رایگانه