2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 144664 بازدید | 1424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا حقیقتا متعجب شدم از نظرات، اخه این چه وضعشه؟!! والله واسه ملتی که به مهمون نوازی معروفن این نظرات و البته رفتار جاری شما زشته. نه به اون ریخت و پاشای اینستاگرامی نه به این رفتارای رسما بی‌ادبانه... به نظر من با توجه به تک تک چیزایی که گفتید رفتاراشون هیچ توجیهی نداره، دیگه نه دعوتشون کنید نه دعوتشون رو بپذیرید، اینم نظر من

2805
خب زودتر میگفتی این همه پشت سر جاری بدبختت بد نگیم گلم خودت ک شاهکار کردی !کشک بادمجون اگر کنارش ی خ ...

خانم شما انگار زحمت نکشیدید کل حرفای این عزیز رو بخونید، اول که نوشتن کلا قرار بر این بوده که غذای سبک و حاضری طور باشه، بعدش ایشون رفتارای جاریشون براشون عجیب بوده، ضمن اینکه واقعا کشک و بادمجون با اش از سالاد اولویه و سوپ بهتر نباشه بدتر هم نیست، همین که زحمت کشیدن خودشون پختن و مثل جاریشون از بیرون نگرفتن خیلی ارزشمنده

نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

پس چطوری ماهی ی بار شام میدید؟یعنی تا حالا نوبتش نشده بود؟

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

[QUOTE=361300899]این خانم هم شام داده اسی میگن سوپ و الویه بوده چرا ؟ در صورتی که خودشون ماکارونی و کوکو دادن من تمام ...[/QUOT

شما خیلی زیاد با جاری این خانم هم‌ذات پنداری کردید، فکر کنم رفتار خودتون در قبال مهمان هم مشابه خانم جاریه، عزیزم شماها سعی کنید با ادمایی که عینا شبیه خودتون هستن و یا کاملا درکتون می‌کنن رفت و امد کنید چون غیر از این فقط عذاب و حرف و حدیثه، پیشنهاد دوستانه‌ی من بود، موفق باشید♥

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

بنظرمنم افتضاحه آخه سوپ چه سنخیتی باسالادالویه داره یکی کاملاَسرد یکی گرم.... بنظرم اینابرمیگرده به سلیقه خانوم خونه که هنوزبلدنیس کنارچایی مهمترازشکلات قنده.... میتونست فقط الویه باشه شامش ولی باسوپ ضایعش کرد.... بشقاب نداشت میتونست یبارمصرف بخره بهترازاین بودکه سه نفری ازیه بشقاب بخورن.... 

نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

واقعا زشته. والا من با وضع مالی معمولی بهترین سفره ها رو میندازم، جاریم با انبوهی ثروت مهمون از سر سفره گشنه بلند میشه. نتیجه هم این که آبرو و احترامی که من با هفتاد متر آپارتمان دارم، اون با دو طبقه خونه ی حیاط دار نداره

اسی میگه امسال قرعه راه انداختیم،کاربرا میگن چجوری تو این ده سال قرعه بنامش در نیومده؟😂

اسی میگه همون سوپ و الویه رو از بیرون گرفته،کاربرا میگن می‌دونی همون الویه چقدر خرج داره؟میدونی همون سسش چقدر در اومده پاش؟😂

اسی میگه هممون شاغلیم،کاربرا میگن خب جاریت شاغله،خسته بوده،نباید ازش توقع داشت😂

اسی میگه جاریم بعد شام گوشی به دست نشست پیش شوهرش ما تو آشپزخونه بودیم،کاربرا میگن لابد با شوهرش دعوا کرده،مشکلی داشتن که اینجوری پذیرایی کرده و عمدا گفته غذاهام از بیرونه😂

......

بازم میگم:کسی که از مهمون بازی خوشش نمیاد،همون اول تو دوره شرکت نکنه.نه اینکه خونه همه بره،نوبت خودش شد،ضعف کنه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
اسی میگه امسال قرعه راه انداختیم،کاربرا میگن چجوری تو این ده سال قرعه بنامش در نیومده؟😂اسی میگه همو ...

جاری بدونه اینجا این همه طرفدار داره از ذوق پس میفته خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
جاری بدونه اینجا این همه طرفدار داره از ذوق پس میفته خخ

🤣🤣🤣🤣🤣👌👌😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
تو بااین وضع حساب و کتاب کردنت باید حسابدار میشدی که یه حقوقی ام بهت بدنیه تو چه مربوطه شام چیه و از ...

چقد بد زبونی 

خب شرط ادبه چایی و تنقلات میاری مثل آدم بیاری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810