2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 120438 بازدید | 1295 پست

اسی جانم من دیروز هم تاپیکت رو دیدم 

به نظرم بیشتر از ناهمخوانی غذا ها تعجب کردی 

اومدم بهت بگم که ما ترک ها همیشه کنار الویه سوپ می‌ذاریم و خیلی شام خوشمزه ای هست از نظرمون. 

شاید جاریت هم همچین ترکیبی جایی دیده و خوشش اومده . 

من خودم عاشق الویه با سوپم😁

من ناراحت نیستم قربونت برم با یک بار ظرف شستن که آدم نمیمیره فقط به نظرم رفتارشون بی احترامی نه به م ...

اسی بالاخره تو تازه عروسی یا ده ساله عروسشونی که میگی ده ساله جاریم دعوت نکرده

بنظرم داری کم لطفی میکنی

یعنی چی هی میگی ترکیب الویه و سوپ برام عجیبه؟ کجاش عجیبه مثلا ؟؟؟ میتونی توضیح بدی

بنظرم یا تاپیکت سرکاریه یا هدفت اینه جاری‌تون زیر سوال ببری

ضمن اینکه هزینه و زحمت الویه از کوکو و ماکارانی خیلی بیشتره 

سوپم بوده دیگه حالا برای شما نمیدونم چرا عجیب بوده میتونستی نخوری

مطمئن باش قندم  جاری فراموش کرده صددرصد کاش همونجا ازش درخواست قند میکردی و اینجا پشت سرش حرف نمیزدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعنوان یه خانم متاهل متنفرم ازاینکه کسی شکمش رو عزیزتر از هرچیز دیگه ای بدونه ..چرا خودتونو به زور ق ...

اووووف 

چخبره حالا

باشه قوم شوهر دوست و 

خانوم متاهل 😐

چقد 

خزید شماها

😏😏😏

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اسی بالاخره تو تازه عروسی یا ده ساله عروسشونی که میگی ده ساله جاریم دعوت نکردهبنظرم داری کم لطفی میک ...

باااشه🫥👏🏼👏🏼👏🏼

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2805

خوب کردن...

بسیاررررر کاااار خوبی انجام دادند...

این رسم مزخرف رو بردارید مهمونی دادن ربطی به وضعیت مالی نداره اونی که نداره کارش سخت میشه اونی هم که وضعیتش خوبه شاید حوصله نداره...دلش نمیخواد.به زور خودتون نچپونید جایی که بی احترامی نبینید. سنگین رنگین باشین هر وقت دلشون بخواد دعوتتون میکنن.

اول اینکه مهمونی دوره ایی یکی از بدترین کارهایی هست که میتونه توی خانواده یا دوستان اجرا بشه دوم اینکه ازونجایی که دوره های زیادی رو دارید طبیعی هست که دیگه تدارکات کم کم رو به خودمونی تر شدن و ساده شدن بره و حتی اینکه علنا آدم نشون بده که از اینهنه مهمونی و تعارفات خسته است و حوصله نداره واقعا. سوم شام و همه چیز اوکی بوده به نظرم.برای جمعیت زیاد هم واقعا انواع غذا درست کردن و حتی خورش کلی انرژی و هزینه بر هست.در ضمن الویه هم همچین غذای کم هزینه ایی نیست..والله بیشتر از خورشت و برنج زمان میخواد و هزینه. و اینکه خب چرا ما ایرانی ها به ساده برقرار کردن عادت نمی‌کنیم.ایشون دقیقا کاری رو کردن که هرکسی دوست داره انجام بده اما از روی تعارف و اینکه بد نباشه یه وقت، انجام نمیدیم.. برای من حتی سیب زمینی آب پز و املت هم غذاست و میشه دورهم ازش لذت برد.

ما هم شام میخوریم ولی اگر مهمون داشته باشیم شام نیست. تو خونه سوپ بعنوان غذا میخوریم اما مهمون باش ...

خب چرا اینجوریه واقعا..خودمون چیزی رو که برای خودمون قبول داریم برای دیگران قبول نداریم؟ یا برامون دیگری انجامش بده قبول نداریم؟ اگه چیز بدی هست که خب برای خودمون هم نباشه..اگه خوبه که توقع اینکه دیگران برامون انجام ندن هم فکر اشتباهی هست! کلا چرا اینقدر تضاد داریم..همش تعارف و توقع

اسی بالاخره تو تازه عروسی یا ده ساله عروسشونی که میگی ده ساله جاریم دعوت نکردهبنظرم داری کم لطفی میک ...

من میگم دو ساله عروسشونم ، شوهرم میگه ده ساله دعوتشون نکردن 

مگه من چی میگم خدایا فوش که ندادم به بنده خدا آنقدر منو میکوبید ، من توی سی سال زندگیم غذای الویه رو کنار سوپ ندیده بودم فقط محض تعجب گفتم که اینجا متوجه شدم خیلی هم عادیه و خیلی ها دوست دارن ، احتمالا جاری منم خودش دوست داشته که سرو کرده 

درسته اگه فامیلی باشه اونم هررررماه واقعا دور از ذهنه ک بخاد تجملاتی باشه..اصلا تواین شرایطاگه کسی ن ...

اره بخدا ب یه عده فشار میاد 

من سر همین تجملات کشیدم کنار 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
من بدم میاد؟! من همیشه جاریم برام نمونه یک خانم با شخصیت و با کمالات بوده کجای این تاپیک بدشو گفتم؟! ...

اسی حس میکنم این کاربر جاریت هست   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اووووف چخبره حالاباشه قوم شوهر دوست و خانوم متاهل 😐چقد خزید شماها😏😏😏

اره ما که میگیم صمیمیت مهمه خزیم احتمالا تو که چشمت دنبال سفره مردمه خوبی .اتفاقا عقب افتاده  و خز تویی که دهنتو هرجایی میرسی باز میکنی قطعا هنوز اون آدمی پیدا نشده وقتی خودتو نخود هر آش میکنی بزنه تو دهنت تا سکوت کردن رو یاد بگیری فضول 

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

اول اینکه مهمونی دوره ایی یکی از بدترین کارهایی هست که میتونه توی خانواده یا دوستان اجرا بشه دوم این ...

منم حرفم همینه باور کن بیست بار کامنت گذاشتم گفتم من نمیگم غذا کم یا ساده یا... وقتی همین که همراه سوپ الویه سرو شد عجیب بود که خب اینجا متوجه شدم عادیه 

وگرنه منم از تجملات به دورم و انتظار چلو خورشت نداشتم

خب اسی میگه قرار شده تو دوره غذا ساده باشه اونم پیش خودش گفته اگه چندمدل غذا درست کنم شاید بقیه نارا ...

خیر برای مهمونی اول این غذا ها اصلا جالب نیستن جاری هم از من و شما بهتر آداب مهمونی رو میدونه فقط خواسته بپیچونه وگرنه بحث غذا نیست که اون از بشقاب گذاشتنش اونم از زیر کار در رفتنش بعد شام که همه ی کارا رو مهمونا کردن ایشون کلا تمایلی به مهمونی دادن ندارن وگرنه خودشونم این غذا ها مناسب نیست

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

فقط بعضی کامنتا رو خوندم اصلا متعجب شدم، واقعا شما بعضیاتون فرق مهمونی رسمی با شام خودمونی رو متوجه نمیشین؟ سالادالویه و سوپ یه شام سردستی و خودمونیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
2810