2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1433 پست
چیبگم والا بنظر منم خیلی عجیبه کارشون ببین هرجا به رسمی هست ولی حتی ماکارونی و کوکو و کشک بادمجون در ...

بله اگه اینا هم برای اولین بار نمیرفتن واسه شام جاری همون الویه خالی رو بدون سوپ هم میداد حرفی نبود ولی خب قبول کنیم که یکم کم کاری کرده....

نه خواهر جاری خودش آداب مهمونی رو بهتر میدونه خواسته بپیچونه وگرنه فقط بحث شام نیست که اسی میگه موقع پذیرایی برای هر چند نفر یه بشقاب گذاشت والا ما دیده بودیم تو مهمونیا برای هر دو سه نفر تو یه بشقاب خورشت بکشن ولی برای میوه و شیرینی همچین چیزی ندیده بودیم بعد از شام هم که میگه سرشو کرد تو گوشی بقیه جمع و جور کردن بعد نی نی سایتی ها معتقدن مهمون یه بشقاب هم نباید جابجا کنه حالا اینجا نظرشون برگشته😂💔

فکر میکنم خواسته بگه دیگه نیاید بازم نمیشه با اطمینان کامل گفت...

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر شما رو پاگشا نورد عروسی کردین؟ینی چحوری ۱۰ ساله عروس اون خانوادست و مهمونی نداده😑

خیر پاگشامون نکردن برادر شوهرم 

سفر بودن اون زمان حدود سه هفته 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
خیر پاگشامون نکردن برادر شوهرم سفر بودن اون زمان حدود سه هفته

خب وقتی برگشت پاگشا میکرد 

بنژرم این موضوع هم ناراحتی داره

حالا تو مهمونی برخوردش چجوری بود؟

میشد فهمید ناراحته؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

سوپ و الویه مشکلی نداره. فقط نحوه پذیرایشون بد بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

وای دفیقا بعضی وقتا حسش نیست

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

باز خوبه من خونه یکی دعوت شدم پیاز اوردن میکوبوندن سرش و میخوردن پیاز با پوست 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

عزیزم یه سوال اگ این بساط های مهمونی جم شه سال تا ماه کجا بریممن خودم دوتا جاری دارم با یه خار شوهرس ...

نصف اهالی نی نی سایت پوسیدند
:) خانواده خودم دقیقا با این شرایط کنار اومدیم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

به نظر منم عجیب بوده،احتمالا آدم خسیسی هست ،اسی اصلا چطور دوتا برادر ده سال خونه ی هم برای وعده غذای ...

برادر ها خیلی باهم خوبن ولی شوهرم میگه توی این ده سال اصلا ناهار یا شام نبوده خونشون 

پیش اومده بیرون برم برن باهم ناهار ، ولی هیچوقت دعوت نکرده

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2810