2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 167855 بازدید | 1000 پست
عجب اون داشته تیک مینداخته

بدبختی این بود که نزدیک خوابگاهمون فقط اون معازه شیر میاورد و منم خیلی به شیر وابسته بود تغذیه ام

بعدم یه بار برا یکی از بچه ها تعریف کرده بود که من نامزد(اون موقع کلمه کراش وارد مکالمات فارسی نشده بود) دارم نامزدم تو همین خوابگاهه و همین روزا آدرسش رو گیر میارم میرم خواستگاری بعدها فهمیدیم منظورش من بوده و من دیگه نرفتم اونجا از خیر شیر گذشتم کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

یادمه منم دوازده سیزده سالم بود مامانم فرستادم مغازه سوپری رب گوجه فرنگی بگیرم یکم گرون شده بود مغازه داره هم زنش بود تو مغازه خودش رفته بود جایی اسمشم آذر بود وقتی اومدم تو خونه داییام و مامانم و بابام بودن بعد با یه لحن کلافگی گفتم پیعه آذر یه رب میده هزار 

بعد داییم گفت خوبه یه رب هزار خیلی خوبه بعد همه زدن زیر خنده منم ک نمیدونستم چی گف هاج و واج نگاه میکردم بعد مامانم در گوشم گفت 😁😁

من تو روز عروسیم همه میومدن میگفتن مبارک باشه خوشبخت شین منم میگفتم ممنون سلامت باشین. ....بعد یه نفر اومد هنوز چیزی نگفته بود یهو خودم گفتم‌مبارک‌باشه هول شدم خخخخ 

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪
دقیقابه اسی گفتم حالا میره پشت در و منفجر میشه از خنده

آره 😅😅😅

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نه ولله چراشوخی بکنم😊😊

ماشاالله خداحفظشون کنه چقدر خوبه اینجوری واقعا تو این زمونه که اکثرا تک  فرزندن خیلی خوبه که بچه های شما خواهر برادر دارن من یدونه دارم ولی میترسم بازم بچه دار شم

2810