2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 100 پست
پسر منم پارسال اولی بود .و خیلی احساساتی و مودب هست.پارسال همش ماجرا داشتم!همش زنگ برگشت ب خونه پسرم ...

۳۰تا نیستن ۹تان بعدم مگه من سر کلاسم نباید معلم حواسش باشه که بچه ها سر میز هم نرن بعد شما از بچت حمایت میکردی معلم لج نمیکرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شماها حساسین تا صبح خواب پریشون میدیدی؟؟؟ بخاطر این؟؟ مگه تا چند سالگی میخوای کنار بچت باشی و ازش دفاع کنی؟ هر کلاسی بره هر محیطی بره هر مدرسه ای بره این مشکلات وجود داره نمیتونی که همه رو مدیریت کنی پس بهتره فقط باهش همدلی کنی و قوی بارش بیاری که دفاع کنه از خودش 

اگرم مشکل تمرکز داره پیگیری کن

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
کلا ۹تا دانش آموز بعد اگه خودم بخوام مدام به درسش برسم میمونه خونه حرصم نمیخورم

من سر بچه اول پوستم کنده شد ، سعی کن اصلا به امید معلم نشینی ، هر روز و هر روز با بچه ات درس کار کن کلاس اول واقعا سخته! خیلی از بچه ها مشکل خواندن و نوشتن دارن. 

بچه من دو کلمه می نوشت بعد می گفت دستم درد می گیره می خوام استراحت کنم ، آنوقت تصور کن یه صفحه مشق من با چه نکبتی مجبورش می کردم بنویسه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بعد هر روز فیلم و عکس تمرین که میفرستم جواب میده دیروز باز کرده جواب نداده خودم بار دارم الان فقط اس ...

اصلا مگه زمان کروناست که عکس و فیلم بفرستیم 

پسر من وقتی ویس و فیلم میخام بگیرم استرسی میشه بخاطر همین دیگه نمیفرستم معلمشم چیزی نگفته ولی میدونم نمره کم میکنه

ببین دوران مدرسه تماما با این مسائل آمیخته شده

و مدل به مدل با عناوین مختلف داستان خواهی داشت

خصوصا کلاس اول و سال‌های شروع هر مقطع جدید

الان شما با دو تا موضوع مواجهی

یکی ارتباط نگرفتن بچه هست که باید مشاوره بری و ازشون کمک بگیری که بنیادی مسئله برطرف بشه و ریشه یابی بشه

یکی هم اون بچه که پسرتون رو اذیت می کنه

که باید با مدرسه در میون بزاری و راه دیگه هم اینکه به اون بچه و مادرش نزدیک بشی و دوستانه موضوع رو حل کنید

دختر من کلاس اوله مشکلاتش زیاده همکلاسیش اذیتش میکنه تو خونه خوبه تو مدرسه بازدهیش خیلی ضعیفهتو خون ...

اضطراب داره 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
۳۰تا نیستن ۹تان بعدم مگه من سر کلاسم نباید معلم حواسش باشه که بچه ها سر میز هم نرن بعد شما از بچت حم ...

چقدر خوب.چقدر کم هستن.نه تا....اینجوری معلم خیلی خوب باید کنترل کنه بچها رو

نه لج نکرد.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیدونم والا کلافه ام بار دارم هستم استرس داره خفم میکنه

ببین زیادی حساس باشی بچه می فهمه و بار مسولیتش میاندازه روی دوش شما ، حس می کنه نیاز به تلاش نداره چون مامانش باید حرص همه چیز بخوره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
پسرمنم ترکیبا رو قاطی میکنه اونروز معلمش با چندتا از بچه ها فرستادش دفتر اونجا بهش گفتن اگه تا چهارش ...

من جای شما بودم میرفتم مدرسه میگفتم یالا پروندشو بده 

میخام ببینم کی زر زر کرد

اصن من میخام بچم یاد نگیره ،به شما چ ارتباطی داره ک اظطراب میندازین ب دل بچه 

ریدم تو این نظ ام آموز پرورش،

خیر سرشون فرهنگی هستن 

اصن فرهنگ ندارن

مدرسه رفتن بچه ها تو این دوره زمونه هم دردسر شده بخدا ،قبلنا اصلا ارتباطی بین والدین و اولیا نبود ،ا ...

والا من اواین بارم بود به اونم کار نداشتم گفتم میگه اون بچه میاد سر میزش میشه لطفا حواستون باشه نزن سر میز همدیگه بعد انگار خودش گارد گرفت شروع کرد ایراد گیری از پسرم 

اضطراب داره

احتمالا داره یک ماه مهر گریه میکرد نمیخواست بره 

الانم میاد میبینم کتابش خط خطیه میگم چرا اینجوری کردی میگه مامان بغل دستیم میکنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔