2777
2789
عنوان

مامانی که بچه کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 100 پست

پسر منم پارسال اولی بود .و خیلی احساساتی و مودب هست.پارسال همش ماجرا داشتم!همش زنگ برگشت ب خونه پسرم شاکی و ناراحت بود.کلن میل ب مدرسه رفتن نداشت.چون همه قشری از بچها هستند.خیلی ها ب شدت فضولن خوراکی هاشو ازش می دزدیدن.دفترشو خط خطی میکردن....حتی دوبارقمقمشو دزدیدن...ولی من ب شدت پشتش بودم،هربار میرفتم پیش معلم مدیر و بچهایی ک پسرمو اذیت میکردن بهشون تذکرمیدادم...خودمم خیلی باهاش حرف زدم ک هرجا لازمه از خودت دفاع کن.

امسال واقعن خوب شده.راه دفاع کردن از خودشو یاد گرفته.

بنظرم پسرتو خودت حمایت کن...چون معلم سی تا دانش اموز داره وقت نداره باهرکدوم حرف بزنه.همینکه فقط سرسری ی اموزش بده بره هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نباید با اولین گله بچه عکس العمل نشون بدی ،اینجوری معلم فکر میکنه از این والدین نق نقوهستی بدتر یه گ ...

او این گله نبود از ده روز بعد مدرسه میگفت حتی اینم به معلم گفتم چون خیلی کم حروف آروم گفتم که حواستون باشه حقش ضایع نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس خوبی نسبت ب معلمای امروزی ندارم نمیدونم چرا..۹۰درصدشون در حال ناله برا حقوقن و انگار دیگه براشون بچه ها مهم نیستن انگار دوسدارن عقده هاشونو سر بچه ها خالی کنن..قدیما معلما تنبیه میکردن ولی قلبشون مهربون بود

اذیتش که نمیتونه کنه . مدرسه مدیر داره. ولی سعی کن با پسرت دوست باشی و هی ازش بپرسی و حرفشو با خیال ...

مشاور داره من بخاطر بارداریم حساسم میگه نکنه بچه رو بذاره کنار لج کنه 

پسرمنم بخاطر اینکه همکلاسیش پاک کنشو برداشته بود گریه کرده بود معلمش میگه لوسه منم گفتم میگرفت بچه ی ...

همون دیگه اینم میگه پسرت نمیزاره من به وسیله هاش دست بزنم 

سعی کن زیاد معلم درگیر این چیزها نکنی معلم ۳۰ تا دانش آموز دیگه داره که باید به اونها هم برسه و سعی ...

کلا ۹تا دانش آموز بعد اگه خودم بخوام مدام به درسش برسم میمونه خونه حرصم نمیخورم 

حس خوبی نسبت ب معلمای امروزی ندارم نمیدونم چرا..۹۰درصدشون در حال ناله برا حقوقن و انگار دیگه براشون ...

پسر من بعضی وقتا میاد میگه مامان من از خانوم میترسم خانوم قبلیمون نمیاد دیگه 

معلم پیش دبستانیشو میگه 

پسرمنم ترکیبا رو قاطی میکنه اونروز معلمش با چندتا از بچه ها فرستادش دفتر اونجا بهش گفتن اگه تا چهارش ...

این چه مدرسه ایه میره خدای من.والامدرسه بچه های مابچه هیچی یادنداره بازمعلم بامهربانی به مادرشون میگه تمرین کنین صبورباشیدفقط تکراروتمرین.ماندیدیم اینجوررفتاررو

پیگیر بچت باش که معلما ومدیرای الان بعضی هاشون خیلی بی فکر وبی مسئولیتن

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

مدرسه رفتن بچه ها تو این دوره زمونه هم دردسر شده بخدا ،قبلنا اصلا ارتباطی بین والدین و اولیا نبود ،اینقدر استرس نداشتن اولیا.بچه ها مجبور میشدن خودشون مسائلشان رو حل کنن.

به هر حال معلم بدونه که حواستون به بچه تون هست و نمیتونه هر جوری دلش خواست برخورد کنه ، خوبه اتفاقا.ولی خوب سر هر مسئله ای بخوای تذکر بدی هم بله برای پسرت شرایط رو سخت میکنه.

دختر من کلاس اوله مشکلاتش زیاده 

همکلاسیش اذیتش میکنه 

تو خونه خوبه تو مدرسه بازدهیش خیلی ضعیفه

تو خونه مثلا بو قشنگ مینویسه تو مدرسه جدا از هم و خیلی بد مینویسه 

شمردنش افتضاح

بلده ولی تو مدرسه انگار هیچی بلد نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔