2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 161 پست
آخه همین شوهرم همین خرج ها رو برای خانواده ی خودش می‌کنه ولی برای من نه برای من همیشه میگه ندارم ولی ...

خب فرمون عوض شد شروع کن به سلیطه بازی من فک کردم شوهرت نداره اول قر بزن بعد غز صلاح سرد گریه استفاده کن بعد جیغ و داد خیلی نشد بهش نده بعدشم اشپزی نکن بهونه بگیر اگ گفت چرا اشپزی نمیکنی بگو لباس ندارم اگ گفت ندارم بهش بگو برو قرض کن واسه همچین مردایی ک خانوادشونو بهتر از زنشون میدونن باید نقشه چید 

آره والا اول تو همین یکسال عقد خواهر خودم بود بعد عروسی برادر شوهرم برای هر دو تا لباس گرفتم ولی این ...

اینا عقل ندارن 

تو دیسیپلین خودتو داشته باش

من یه عمم آمریکاست بخدا هیچوقت درکش نمیکنم که چرا ۱۰ سال پیش یه مانتو خریده رو هروقت میاد ایران تو فرودگاه میموشه تنش

هزار بار گفتم بیا بریم یکی جدیدشو بخریم گوش نکرد😅

منم تاحدودی مثل خانواده پدریم هستم ، ولی خانواده مادریم اهل خرید وحشتناک و لباسن 

ولی من بلاخره تا حدودی که لازمه و تاحدودی که لباسی رو مد باشه میپوشم 

اما بازم عقیدم اینه دارم اشتباه میکنم و باید بیشتر از خانواده پدریم یاد بگیرم

بخدا همشون شیک و پیک به چشم میان و حتی معمولی

ولی یکم فوکوس میکنی میبینی عههههه لباسش واسه ۱۵ سال پیشه، یا روسریش قدیمیه یا....

تو خانواده پدری من اون پولدار ترینشون که تیلیارد تیلیارد سرمایه داره وضع لباسش از همه داغون تره😅🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من یبار پس انداز کرده بودم یه طلای خیلیی کوچبک خریده بودن گفتم دست باشه خرج چرت و پرت میشه تاز ...

من فقط طلاهای دخترم رو نگه میدارم نمیفروشم اونم به عنوان یادگاری نگه داشتم واسش ارزش معنوی داره واسم از بچگیش نگه داشتم 

رو طلاهای خودم تعصبی ندارم راحت میفروشم😁

2805
آره بخدا مادرمم برای همین میگه ، این همه بهش گفتم عروسی جاریم آبروم رو نبر گوش نکرد ولی برای خواهر خ ...

خب مشکل همسرته عزیزم 

اصلاااا طلا نفروشیاااا 

اینجوری عادت می‌کنه که شما خودت برا خودت خرج کنی 

بهش بگو باید هر طور شده برات لباس بگیره حداقل یکی یا دو تا

آره والا اول تو همین یکسال عقد خواهر خودم بود بعد عروسی برادر شوهرم برای هر دو تا لباس گرفتم ولی این ...

اینم اضافه کنم همه فامیلای پدریم تحصیلات عالی همشون اکثرا شریف خوندن ، کارهاشون عجیب غریب دهن پر کن و پر درآمد ، همشون رییس بخش هایی هستن در کل توپن

اما بیا لباس پوشیدنشون رو ببین....

از فامیلای پدرم طرف پزشکه اومد عروسی من ، یه شومیز باشلوار پارچه ای پوشیده بود خیلی هم موجه به نظرمیومد بخدا

خب فرمون عوض شد شروع کن به سلیطه بازی من فک کردم شوهرت نداره اول قر بزن بعد غز صلاح سرد گریه استفاده ...

دقیقا منم یهو کل تصوراتم به هم ریخت 🤦

استارتر از اول چرا درست تعریف نمیکنی اخه؟؟؟

الکی برا شوهرت دل سوزوندم🥴

من فقط طلاهای دخترم رو نگه میدارم نمیفروشم اونم به عنوان یادگاری نگه داشتم واسش ارزش معنوی داره واسم ...

من طلاهای عروسی و هدیه و اینارو نگهمیدارم اینو با پول اضافیم خریدم شوهرمم نمیدونست پارسالم یه انگشتر از مجردیم داشتم پنج تا قسط وام ازدواجم عقب مونده بود فروختم پرداخت کردم ذهنم آزاد شد اصلا به اون طلایی که فروختم فکرم نمیکنم همینکه قسطای عقب افتاده رو دادم نفس راحت کشیدم

اینا عقل ندارن تو دیسیپلین خودتو داشته باشمن یه عمم آمریکاست بخدا هیچوقت درکش نمیکنم که چرا ۱۰ سال پ ...

منم می‌خوام تو مراسم خواهر شوهرم و برادرش یه لباس بگیرم ولی اونم دلم میسوزه برای شوهرم نمیدونم چیکار کنم کاش هم زمان با هم نبودن

اینا عقل ندارن تو دیسیپلین خودتو داشته باشمن یه عمم آمریکاست بخدا هیچوقت درکش نمیکنم که چرا ۱۰ سال پ ...

اره چرا ادما اینجورین هرچی پولدارتر سلیقه ها افتضاح تر لباسا وحشتناک تر ندیده تر 

ی پولدار ت فامیل داریم هرموقع ادمو میبنه میگ روسریتو بده من کفشتو بدع من فلان ...اصلا چشم و دل سیر نیست

خب پولاشون رو جمع میکنن واسه کی ؟ برای وارث ؟ 

این عقل داشتن از نظر شما که ی لباس رو بیست سال بپوشن ؟

پس از چی لذت میبرن ؟ از پول جمع کردن ؟ ببخشید با خودشون تو گور میبرن ؟ 

آدم باید تعادل داشته باشه نه هرچی داره بپوشه و بگرده و بخوره نه هرچی داره جمع کنه و فقیرانه زندگی کنه 

تعادل خیلی خوبه تو زندگی 

من فقط طلاهای دخترم رو نگه میدارم نمیفروشم اونم به عنوان یادگاری نگه داشتم واسش ارزش معنوی داره واسم ...

چه جالب 

حالا من طلا خیلی دوست دارم 

مثلا شما چشمت رو لباس میمونه و ... من چشمم رو طلا میمونه فقط 

ترجیح میدم طلا بخرم اکثرا 

2810