2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

2105 بازدید | 161 پست

عقد خواهر شوهرم و برادر شوهرم دقیقا نزدیک هم افتاده با فاصله ی دو سه روزه 5ماه قبلش هم عروسی برادر شوهرم بود واقعا الان نمی‌دونم واسه این همه مراسم لباس رو چیکار کنم هر لباسی که میگیریم کم کمش 7 میلیون یا اگه بخواهی لباس خوب بگیری 10 میلیون ، بجز آرایشگاه و کیف و کفش ، دلم واقعا به حال شوهرم میسوزه از یه طرف میگم لباس نگیرم از یه طرف هم آبروم می‌ره لباس تکراری بپوشم ، لباسای بچه هامم مونده چند ماه دیگه هم عروسی خواهر خودمه ، مگه یه آدم چقدر پول داره ؟ از الان همه بهم میگن خیلی تو لباسات و اینا دقت کن تو فامیل هم چند شب دیگه عروسی داریم کلا امسال ماشاءالله بخت همه ی دخترا پسرای فامیل باز شد به شوهرم میگم چهار میلیون بده میگه ندارم چه برسه که اسم لباس رو بیارم ، نمیتونم از کسی لباس قرض کنم و حتی نمیتونم کرایه کنم چیکار کنم به نظرتون یه تیکه طلا دارم بفروشم به نظر خودم ارزش نداره ولی مردم خیلی پشتم حرف میزنن 

آره طلاتو بفروش...

ولی از شرق مزون لباس سفارش بده...

یا کرایه کن برا این چندتا عروسیا.... 

بچه هات چندسالشونه؟....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

لباسی که عقد خواهرشوهر با برادرشوهر میپوشی عروسی خواهرت هم بپوش دیگه مهمون فرق میکنه پس مهم نیست تکراری باشه 

طلا هم بفروش پس اندازه واسه این وقتا دیگه شما هم اقوام نزدیکی باید خودت و بچه هات به خودتون برسید 

لباس هم بگرد ی چیز شیک قیمت مناسب تر پیدا کن 

چی بگم والا خواهر همه همینیم..عقدوجشن میگیرن؟؟که حتما باید لباس مجلسی بپوشی؟؟؟باشومیز یاکت شلوار ننی ...

آره جشن میگیرن به همه ی فامیل میگن لباسای ما هم محلیه سه دفعه تا حالا پوشیدمش ولی الان دو تا مراسم عقد بزرگ داریم که درجه یک هم هستن 

مردم !تو نون شب نداشته بخوری غرق مشکلات باشی غریبه سلامتو علیک میگیره اما فامیل نه 

بعدشم ملکه انگلیس لباس تکراری میپوشید من و تو ک قشر معمولی جامعه ایم 

بزا هر چی میگن بگن طلاتو بخاطر چار پلکاله لباس از دست نده 

طلاتو بفروشم بزن ب ی کاری از درامدت رو خودت خرج کن 

چمیدونم ی انلاین شاپی چیزی بزن سال دیگ همین موقع دستت تو جیب خودت باشه از شوهر پول نگیری غمت نباشه منم شده با این ک سنم کم بود دخترای دورو برم چیتان پیتان میکردن ولی من ی لباسو صد دفعه میپوشیدم تو مراسما ولی در عوض میدونستم اگ بابام پول نمیده داره برا من ارث جمع میکنه 

چه خبره مگه ۷ تومن لباس؟؟؟؟والا من همسرم وضعش بد نیست ولی خودم اینهمه پول به لباس محاله بدم چند روز ...

شانزلیزه لباس نهایت ۴ تومن ؟

من چهارسال پیش لباس مجلسی خریدم از اون خیابون ۶ میلیون 

مطمئنم همون الان بالای ده تومنه 

چجوری میگی دو تا ۴ تومن بودن لباس هاش ؟؟؟

2810