2777
2789
عنوان

واقعا تا خدا نخواد هیچی نمیشه

85 بازدید | 3 پست

من حتی زوری هم با دعا و گریه چیزی و خاستم ولی نشده که نشده بعدها فهمیدم چقدر خوب که اون اتفاق می‌افتاد 

یا اتفاقاتی افتاد که باب دلم نبود و بعداً نفعشو فهمیدم

هر اتفاقی به نفع ماست

هممون برای یه رسالتی اومدیم 

و چقد به این جمله فک میکنم به فکر فرو میرم

در کل تا خدا نخواد هیچی نمیشه حتی بزور:)

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
اره خب منم عمیقا ب این معتقدمولی واسه اتفاقای بد چی؟🥲 اتفاقایی ک یا زندگی طرف رو کلا داغون میکنه یا ...

نمیدونم دارم خودمو قانع میکنم یا چی ولی...

یه خانواده ای بودن بخدا قسم از پولداری تک وضع مالی عالی و بهترین امکانات کم کم مالشونو از دست دادن و خودشون موندن و لباسهای تنشون

این زنه خانواده همش گله میکرد دیگه در واقع از عرش به فرش رسیده بود و هیچی نداشتن بعدا حالا از جایی و کسی که به گوششون رسیده بود شنیدن که 

قرار بوده به جون پسرشون صدمه بخوره و داغ عزیز ببینن ولی در عوض جون پسرشون دارایی شون و از دست داده بودن

اینو شنید شکر میکرد فقط میگفت مال و پول و میشه برگردوند ولی بچه رو چی

نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه

ولی چیزی که خودم به هزینه دیدم همچی بر اساس یه حکمتی🙃

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805