2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 314321 بازدید | 912 پست

بگو دیگه چی شد رفتن یا موندن هنوز

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خونش هست اختیارخودش داره من حرفم چیز دیگه میگم چرا ما زن هستیم چرا اینجوری هستیم چرا حسادت داریم ...

نمیدونم آخه من حس حسادت نگرفتم از بحث خانوم.برعکس چون از این دسته آدم های خیلی پر رو و وقیح که میخوان آویزون بقیه باشن و فقط به منافع خودشون فکر میکنن خیلی بدم میاد فقط میگم باید یجوری بهشون توهین بشه که متوجه رفتارشون بشن. چون دیدم این دسته آدمها بجز توهین  بهشون راهی نیست که دست از رفتارشون بردارند.تازه توهین هم در حد همون یسری جواب میده و سال بعد یادشون میره دوباره میان و با همین شیوه پیش میرن. جدا خوابیدن زن و شوهر توی مهمونی و سفر رو هم اصلا بد و تفرقه نمیدونم.گاهی شرایط ایجاب میکنه. فقط ای خانوم حالا به هر دلیلی ناراحته نباید یک هفته تحمل میکرد.

2805
نمیدونم آخه من حس حسادت نگرفتم از بحث خانوم.برعکس چون از این دسته آدم های خیلی پر رو و وقیح که میخوا ...

جالبه قبلا جدا خوابیدن بودن الان شد مهمونی هم آره چطوره کلا زن وشوهر بیرون میخوان برن اصلا باهم نرن این جدا اون جدا  

نمیدونم آخه من حس حسادت نگرفتم از بحث خانوم.برعکس چون از این دسته آدم های خیلی پر رو و وقیح که میخوا ...

اگه حسادت نباشه عنوان تاپیکش میشد اینکه چرا مزاحم من هستن چرا یک هفته بشورم بسابم پذیرایی کنم چرا فکر جیب منو همسرم نمیکنن منو تو زن هستیم خوب می‌فهمیم آین چیزا میگم موردی بوده مادر به دخترش حسادت داشته سر همین رابطه اونم تو خونه دخترش 

نخیر مانتو میپوشم و شال صبح زودم بیدار میشم قرار نیس ک پا ب پای مهمون بخوابی ک😐

عزیزم شما چرا نظراتت انقدر عجیبه.

وقتی اونا میخوان راحت باشن.

قطعا اقا و خانم میزبان هم دوست دارن تو خونه خودشون راحت باشن.

اونا اومدن مسافرت حالا دو سه روز پیش هم نخوابن مشکلی پیش نمیاد.

در هرصورت اگر میخواستن راحت تر باشن باید میرفتن هتل.

,شما کلا نمی‌گیری بقیه چی میگن

دقیقا میگیرم قبل‌تر بخون ببین یک کاربر دیگه قانع شد من یک سوال ازت دارم چرا این حرفا حدیث ها پیش مردا در نمیاد چرا اصلا حرف وحدیث توهر زمینه بیشتر مال زناست جواب یک کلمه حسادت زن .زن یعنی حسادت 

این درست نیست تفرقه انداختن بین زن وشوهر بنظرم ازاول نزار بیان خونت بهتره

چه تفرقه ای ؟؟؟ همه شرایط خونه منو میدونن دوست ندارن خودشون نیان من هیچ وقت کسی رو دعوت نمیکنم

بیا قدمت رو چشم😁

عزیزم

شما چرا اینقدر مقاومت میکنی؟

مهمون باید خودش شعور داشته باشه و ببینه وقتی صاحبخونه خونه‌اش تک‌خواب هست ،درخواستِ اتاق سوا نکنه

یعنی واقعا چندروز نمیتونن خودشون رو کنترل کنن؟

اصلا روشون میشه جایی که مرد و زن نامحرم هست و ممکنه فکرشون خطور کنه به عملِ این‌ها ،کاری انجام بدن؟

پس جایگاه حیا کجاست؟

چرا اینقدر حق میدید بهشون؟

من حاضرم مهمون از خونم بیرون ،اما جایی که مرد نامحرم هست حتی با روسری تو پذیرایی نخوابم،نصفِ پاشه بیاد پذیرایی چی؟

واقعا ارزشش رو داره؟

قبول کن مهمون بی‌شعوری داره

باید درکش برسه

سه چهار جداخوابیدنِ زن و شوهر باعثِ هیچ اتفاقی نمیشه مطمئن اش

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

درسته که زن و شوهر باید کنار هم بخوابن

ولی برن تو خونه خودشون بغل تو بغل بخوابن

نه تو مهمونی برن میزبانو اذیت کنن 

چقدر پررو امثال این مهمون ها همون نمک خور و نمک دون شکن ان

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
خب تازه عروس داماد فرق میکنه .بعد بعضی وقت مرد هانمیتونن خودشون کنترل کنن بعد هم شاید زن وشوهرهایی ا ...

بابا جان برن هتل با نفسای هم خابشون ببره

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810