2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 317898 بازدید | 912 پست
خودت مجردی؟فک‌کنم مجردی ک درک نداری چون بخاطر شوهرت این کارو میکنی دست خود ادم نیس😐

ببخشید اگر دست خودمون نیست ، پس دست کیه؟! 

آدم ها چیزهایی دارن به نام حق انتخاب ، به نام کنترل کردن و ... 

هم خودت هم شوهرت حق دارین ناراحت بشین یعنی چی این کارا وقتی یه اتاق خواب داری باید زنونه مردونه کنید،اومده مسافرت بره هتل بعضیا واقعا خجالت نمیکشن خیلی واجبه س ک س کنن خونه طرف بعد با هم حموم هم برن،چه رویی دارن اونا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ حالت دارهیا شما هم خونه‌های اونا رفتی که اونا یه هفته موندن، من تو این دوره زمونه ندیدم کسی اینجور ...

بخدا قسم یبارم خونشون نرفتم چهار بار یه هفته اومدن خونمون اگ حق باش من گردنشون دارم ولی اره سادمو کم رو اینم سواستفاده میکنه میگ چرا برم هتل وقتی اینجا هس

بخدا تک مهمان نوازی زبان زد خاص و عامم الان پول قرض کردم ک چیزی کم نزارم ولی .....

چه ساده ای دختر من الان ۱۳ ساله ازدواج کردم یه مهمون نداشتم شاید مادرشوهرم ۵ بار خونم نیومده 

2805

ما رفتیم  واسه کار شوهرم یه استان دور ۱۶ ساعت راه بود

هرچی برادر شوهرم و خانمش گفتن بیشتر بمونین باهم بریم کلی بگردیم گفتم نه ممنون فقط دو روز موندیم خونشون همین که کارش درست شد گفتیم می خوایم برگردیم 

با اینکه براش هدیه اینا هم برده بودم ولی باز کلی خجالت کشیدم واسه تدارک هایی که داده بود من واقعا تعجب می‌کنم چطور بعضی ها روشون میشه این همه خونه کسی زحمت بدن به طرف تو این گرونی

یعنی من الان عقل ندارم ک ناراحتم بعد برات مهمون بیاد میخابی تو حال؟ بعد حجابت چطوریه؟ روسری بره کنار ...

نخیر مانتو میپوشم و شال صبح زودم بیدار میشم قرار نیس ک پا ب پای مهمون بخوابی ک😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
فهمیدم 🤑🤑🤑🤑

اره همون😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

یادم باشه اومدم زیارت یه سری بهت بزنم رو تختت بخوابم😍😍

بیا قدمت رو چشم😁

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بیا قدمت رو چشم😁

فدات بشم عزیزم😘🥰❤️😍

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810