2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 317779 بازدید | 912 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من ازاول گفتم روز سوم بیرونشون میکردم اسی گفت عروس گفته جای منوشوهرم یک جاپهن کن نگفت تواتاق من ج ...

اسی‌گفت  عروس خانم‌گفته ما توی اتاق‌میخوابیم توی هال راحت‌نیستیم.‌حتی‌عنوان‌تاپیکش هم‌هست.

چرا کاری که خودت نکردی و حاضر نشدی اتاق خوابتو بدی به پسرعمه شوهرت به اسی بابتش ایراد میگیری؟

راضیم به رضای تو

من خونم‌ صد تا اتاق هم داشته باشه و مهمون چه یه روز چه یه سال بمونه جای زن و شوهر و با هم‌ نمی اندازم بدم میاد معلومه تا صبح قراره تو خونه من و رو رختخواب من چکار بکنن اونوقت من همش باید بشورم و تمیز کنم

2805
اسی‌گفت عروس خانم‌گفته ما توی اتاق‌میخوابیم توی هال راحت‌نیستیم.‌حتی‌عنوان‌تاپیکش هم‌هست.چرا کاری ک ...

تو تاپیک گفته میخواستم زنونه مردونه کنم گفته منوشوهرم باهم دوما من تختم ندادم ولی راحتشون گذاشتم اتاق دیگه نداشت توحال جاشون پهن می‌کرد کنار هم نه اینکه جداشون کنه همش هم حرف رابطه باشه 

من خونم‌ صد تا اتاق هم داشته باشه و مهمون چه یه روز چه یه سال بمونه جای زن و شوهر و با هم‌ نمی انداز ...

جالبه ببینید نظر من درسته یعنی شرط آمدن خونه شما اینکه ازهم جدا بشن چطوره ازهم طلاق بگیرن بهتر نیست واقعا بعضی وقت اززن بودنم بدم میاد 

جالبه ببینید نظر من درسته یعنی شرط آمدن خونه شما اینکه ازهم جدا بشن چطوره ازهم طلاق بگیرن بهتر نیست ...

یعنی واجبه تو هر جا تو ک ون هم بخوابن ؟؟؟

چرا طلاق ؟

یا شب جایی نمونن یا جدا بخوابن 

اسی فکر میکنم این مهمون یه خوبیای زیادی در حقت کرده یا شما هم همینجوری رفتی خونشون سفر و طولانی مدت موندی.وگرنه الان دیگه دوره ای نیست کسی بره خونه دوست و یک هفته بمونه.چون همه از اوضاع اقتصادی خبر دارن.الان بخوای برای دو تا مهمون یه غذای ساده بزاری اقلا هر وعده یک تومن خرجش میشه.حالا اگه وضع مالیتون خیلی خوب بود قابل قبول بود ولی وقتی میگی قرض کردی معلومه که اون می دونه شما وضعتون اونقدر دیگه عالی نیست که بی دلیل و صرفاً بخاطر یه دوستی یک هفته خونتون بمونه

اسی فکر میکنم این مهمون یه خوبیای زیادی در حقت کرده یا شما هم همینجوری رفتی خونشون سفر و طولانی مدت ...

خب من میگم روز دوم بیرونشون میکردم ولی به خودم اجازه نمیدادم اونا جدا کنم نه اونا نه هیچ زوجی خصوصا تازه عروس داماد ولی این اسی که تاپیک زده فقط مشکلش رابطه .من اگه جاش بودم بخاطر مهمان داری قرض نمیکردم 

یعنی واجبه تو هر جا تو ک ون هم بخوابن ؟؟؟چرا طلاق ؟یا شب جایی نمونن یا جدا بخوابن

خب تازه عروس داماد فرق میکنه .بعد بعضی وقت مرد هانمیتونن خودشون کنترل کنن بعد هم شاید زن وشوهرهایی از علاقه زیاد نتونن ازهم دور باشن بانفس های هم خوابشون ببره حتی کاری هم نکنن 

2810