2777
2789
عنوان

دیت اول چی پوشیدید⁉️😐

505 بازدید | 42 پست

اولین بارمه واقعا نمیدونم چی بپوشم🥲 پالتو تا بالای زانو نیم بوت شلوار اسکینی شال 

یا ن کفتان بپوشم اصن؟

کفتان خیلی خز میشه؟

کاربری دست من و دوستمه😅 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
‏دیت میرید کافه؟ برید جیگرکی، برید فلافل کثیف بزنید، برید کباب بزنید با دوغ و پیاز، خاکی عشق کنید با ...

اکس من منو برد کله پزی 😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
‏دیت میرید کافه؟ برید جیگرکی، برید فلافل کثیف بزنید، برید کباب بزنید با دوغ و پیاز، خاکی عشق کنید با ...

والا خودم پایم😂ولی تو ماشینیم تو دور فکنم

کاربری دست من و دوستمه😅 
۱۳ سال پیش بود یه مانتو مشکی کاپشن قرمز کتونی قرمز و شال و شلوار مشکی پوشیدم اونم گفت میشه ازت خوا ...

منو بگو با ی من سیبیل رفتم.،، بم گفت فک نمیکردم انقدر زیبا باشی.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810